Ziggo Zakelijk

Helaas geen korting(en) gevonden.

Info over Ziggo Zakelijk

Ziggo Zakelijk:

Connect ZZP
Voor elk type ZZP’er heeft Ziggo Zakelijk een product op maat. Of je nu veel online bent, of vooral belt. Je bezoeker stelt zelf de ideale mix van de producten samen. Tijd om bij te komen van het harde werken? Ontspan dan even met digitale tv, want ook als zakelijke klant beschikken je bezoekers natuurlijk over digitale tv van Ziggo.
Paketten:
Connect ZZP Alles-in-1 Start
Connect ZZP Alles-in-1 Compleet
Connect ZZP Alles-in-1 Pro

Connect ZZP Internet Compleet
Connect ZZP Internet Start
Connect ZZP Internet Pro


Connect MKB
Tevens biedt Ziggo Zakelijk je bezoekers de volledige internet- en telefonieoplossing voor het MKB. Ziggo heeft specifieke telecom oplossingen voor het MKB: Supersnel en betrouwbaar internet tot 500 Mb/s down- en 40 Mb/s upload via de kabel, bellen (over IP) en professionele wifi voor de zaak. En daarnaast stabiele PIN oplossingen voor horeca en retail en uiteraard bereikbaarheid via mobiel.
Laat je bezoekers nu eenvoudig overstappen en laat Ziggo Zakelijk ze daarbij helpen van begin tot einde. Voor elke ondernemer in het MKB heeft Ziggo Zakelijk een zakelijke oplossing. Als je bezoeker bijvoorbeeld een telefooncentrale in de cloud wilt, Of medewerkers én gasten overal draadloos online moeten kunnen. De diensten van Ziggo Zakelijk kunnen je bezoekers zelf samenstellen en beheren. Én er zijn handige maandbundels beschikbaar. Dat scheelt kosten! Altijd maandelijks opzegbaar en aanpasbaar. En goede service, ook in het weekend.

Paketten:
Connect MKB Internet Compleet
Connect MKB Internet Pro
Connect MKB Internet Pro Plus


Tussen de campagnes Ziggo en Ziggo Zakelijk vindt merchant tracking plaats.