Delen

Info over Dekoffieboon.nl

Dekoffieboon.nl logo

De Koffieboon is een online winkel ontstaan uit de passie voor koffie. Het aanbieden van koffiebonen van bekende nationale en internationale merken is één van onze specialiteiten. Kwaliteit en service naar de klant worden hoog in het vaandel gedragen.

Voordelen van De Koffieboon:
• €4,95 verzending in Nederland
• Bestel voor 12u? Vandaag verzonden
• Spaar punten en ontvang leuke kortingen
• Groot assortiment heerlijke koffie

Koffie en koffiebonen koop je online bij DeKoffieboon.nl
Bij De Koffieboon willen wij u graag meenemen in de wondere wereld van koffie, thee en toebehoren. Wij willen u graag iets aanbieden wat u niet direct in de supermarkt om de hoek kan kopen en dit voor een eerlijke prijs. Een leuke attentie als dank voor uw bestelling, dagelijkse verzending en een spaarpuntensysteem zijn een aantal voorbeelden om u als klant tevreden te houden en te voorzien van een goede service, ook na verkoop.

Koffie met een verhaal
Bij De Koffieboon kunt u een ruime selectie terugvinden van bekende en minder bekende koffiemerken, voornamelijk uit Italië. Rijke histories, waarbij de passie, liefde en authenticiteit van de koffie nooit uit het oog verloren werd, gaan vooraf bij al onze merken. Zo kan u onder andere kiezen uit premium merken zoals Illy, Lavazza, Kimbo, Segafredo, Lucaffè, Diemme, Vergnano, Bristot en vele andere. Ook hebben we heerlijke ambachtelijke koffie zoals Giuliano caffé, Morandini en Barbera.

Koffiebonen, gemalen koffie en cups: koffie in alle vormen
Koffiefanaten letten op verschillende zaken in de keuze voor hun favoriete koffie. De blend, maling, sterkte van branding en andere factoren spelen hierbij een grote rol, maar ook de vorm waarin u de koffie koopt is van groot belang. Daarom kunt u bij ons zowel verse koffiebonen als gemalen koffie kopen. Iedereen vindt ongetwijfeld zijn gading. Heeft u een koffiemachine met koffiecapsules? Ook dit hebben we in ons assortiment! Denk maar aan Illy Iperespresso capsules, Lavazza BLUE cups, Nespresso compatible capsules en ESE pads.

Koffiegroothandel
U wilt een grote hoeveelheid koffiebonen of koffie kopen voor uw bedrijf, winkel of horecazaak? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte. Wij hebben aantrekkelijke prijzen voor volume afnames en dit zonder contract. Ook kunnen wij u, in samenwerking met onze partners, voorzien van de juiste espressomachines of koffietoestellen.

Meer over Dekoffieboon.nl