Delen

Info over Wijnvoordeel.nl

Wijnvoordeel.nl logo

Al sinds 1999 verkoopt Wijnvoordeel.nl uitsluitend online gerenommeerde wijnen voor een spectaculair lage prijs. Al jaren genieten vele wijnliefhebbers van de fantastische wijnselectie.

Wijnvoordeel.nl beschikt over een enorm assortiment van 350 wijnen afkomstig uit alle toonaangevende wijngebieden over de hele wereld. Dankzij een scherp inkoopbeleid en uiterst efficiënte bedrijfsvoering is het bij Wijnvoordeel.nl mogelijk om absolute topwijnen aan te bieden, ver onder de normale winkelwaarde.

Niet langer te veel betalen voor topwijnen, maar simpelweg prachtige wijnen, champagne of prosecco kopen tegen zeer scherpe prijzen.

Wijnvoordeel.nl heeft vaak leuke acties die met regelmaat gepromoot worden via het netwerk.

Voordelen van Wijnvoordeel.nl op een rij:
• Binnen 24 uur thuisbezorgd
• Achteraf betalen
• Gratis retourneren
• Gratis thuisbezorgd vanaf € 35,-
• Altijd zeer scherpe prijzen
• Groot assortiment

Wijnvoordeel heeft maar één doel en dat is zorgen dat alle wijnliefhebbers een heerlijk glas wijn kunnen drinken. Wij concentreren ons dan ook maar op één ding: absolute topwijnen aanbieden tegen sensationeel lage prijzen! Dankzij een scherp inkoopbeleid en een uiterst efficiënte bedrijfsvoering kunnen wij dit realiseren. Bij ons geen fysieke winkels, dure vertegenwoordigers of deelnames aan wijnevents. Al deze besparingen hebben één groot voordeel: wij investeren dit in u!

De lekkerste wijnen bestellen vanuit uw luie stoel
Slepen met wijndozen? Dat is bij ons niet nodig! 24 uur per dag kunt u op Wijnvoordeel uw order plaatsen en heeft u de wijnen vaak de volgende dag al in huis. In onze online winkel heeft u de keuze uit een enorm assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen. Deze zijn afkomstig uit alle toonaangevende wijngebieden over de hele wereld. Zowel wijn, Prosecco, Champagne als Port kunt u bij Wijnvoordeel bestellen voor zeer spectaculair lage prijzen!

Onze historie
In 1999 ben ik letterlijk op mijn zolderkamer begonnen samen met mijn vrouw Henriët. Ik had in die tijd een goed lopend adviesbureau maar net als vele ondernemers met mij wilde ik “iets met internet doen”. Van je hobby je werk maken vond ik altijd al een mooie uitdrukking, dus als wijnliefhebber was de keuze voor wijn snel gemaakt! Met behulp van het boek “HTML voor dummies” zag in 1999 mijn eerste website het levenslicht en inmiddels zijn we (gelukkig) al weer vele ontwikkelingen verder. Maar nog steeds staat onze missie en ons doel als een paal boven water. Rene en Henriette

In de afgelopen jaren hebben Henriët en ik versterking gekregen van nieuwe collega’s en doen we het samen met een team. Onze missie is in al die jaren onveranderd gebleven: gerenommeerde wijn voor een spectaculair lage prijs aanbieden. Samen met ons gedreven en gepassioneerde team blijven we ons hiervoor inzetten en blijven wij constant op zoek naar de mooiste wijnaanbiedingen van Nederland.

Meer over Wijnvoordeel.nl