Delen

Info over Tonecontrol.nl

Reviews 576  •  Uitstekend
5 sterren: uitstekend
Tonecontrol.nl logo

ToneControl.nl is sinds 2003 actief als specialist voor DJ gear, studioapparatuur en professioneel licht & geluid. ToneControl.nl wordt onder meer gekenmerkt door a) een website die als zeer klantvriendelijk, duidelijk en overzichtelijk ervaren wordt, b) een goed bereikbare, kundige en vriendelijke klantenservice en c) scherpe prijzen gecombineerd met uitstekende pre- en aftersales services. ToneControl.nl is uitgegroeid tot een van de grootste webshops op dit vakgebied en realiseert al jarenlang een flinke stabiele groei.

ToneControl.nl is geautoriseerd dealer van alle grote en populaire merken uit de branche, waaronder Pioneer DJ, Native Instruments, Reloop, Numark, Akai, Technics en Steinberg. Bezoekers van ToneControl.nl kunnen op de meest gebruikte manieren online betalen (o.a. iDeal, Mastercard, VISA) of kiezen voor rembours of vooruitbetaling per bank. Bovendien is verzending boven € 50 gratis!

ToneControl.nl - Bestel nu de nieuwste en beste studio apparatuur en DJ gear online! De ToneControl Online Shop is de webshop van de fysieke DJ winkel in Haarlem en biedt uitstekende service en een groot assortiment aan DJ mixers, digitale DJ controllers (zoals de Pioneer XDJ-RX2), hoofdtelefoons en studio apparatuur online van internationale en nationale bekende topmerken. Diverse DJ mengpanelen, midi controllers, monitor speakers, CD/MP3/MIDI-spelers (zoals de Pioneer CDJ-2000 NXS2) en daarbij ook nog studio monitoren, studio microfoons en studio hoofdtelefoons van bekende merken zijn te vinden in het uitgebreide assortiment.

Alles wat je als deejay of producer maar nodig hebt kun je vinden bij ToneControl, of het nu om een DJ set met DJ monitors, een koptelefoon of produceer software gaat. Alle laatste trends zijn verkrijgbaar in het online assortiment. Naast het aanbod op het gebied van online DJ gear, studioapparatuur, DJ toebehoren, verlichting en flightcases biedt ToneControl.nl ook een uitgebreid assortiment aan op het gebied van digitale dj gear. Digitale DJ controllers, audio interfaces en DJ software voor gebruik thuis, in de studio of 'on stage' zijn allemaal te vinden in het ToneControl Digital DJ- gedeelte.

Meer over Tonecontrol.nl