Teamleader NL

Helaas geen korting(en) gevonden.

Info over Teamleader NL

Waarom Teamleader CRM?
Teamleader helpt ondernemers en hun team slimmer werken door CRM, projectmanagement en facturatie in één online tool samen te brengen. Daar stopt het niet: gebruikers kunnen Teamleader koppelen aan of integreren met de andere programma’s en software waarmee ze werken. Dit betekent één gestroomlijnde workflow voor het hele bedrijf. Efficiënter kan niet! Ook het prijskaartje is gunstig: bij Teamleader betaal je enkel en alleen voor wat je nodig hebt.

Goed om te weten: de conversieratio van onze landingspagina’s ligt rond de 6-8%.

Top 3 voordelen van Teamleader CRM:
1. Kiezen voor Teamleader betekent niet dat je er tot het eind der tijden aan vast zit. Integendeel: je mag het volledige softwarepakket eerst 14 dagen gratis proberen en het abonnement daarna is gewoon opzegbaar.
2. Teamleader biedt een online tool; in de cloud. En dat is fijn voor gebruikers: geen serverruimte, geen investering in een systeem dat na een jaar weer achterhaald is, maar altijd up-to-date software waarvan je overal gebruik kunt maken.
3. Ondernemers die met Teamleader werken staan er nooit alleen voor: tijdens de opstartfase staat er een dedicated Customer Success Manager voor ze klaar. Hij of zij helpt de ondernemer alles uit de software te halen. Daarna is er altijd nog de support afdeling die een antwoord heeft iedere vraag.

Talking points:
- Er zijn 8.000 mkb-bedrijven in Europa die de software van Teamleader dagelijks gebruiken.
- Door de combinatie van CRM, projectmanagement en facturatie besparen gebruikers zowel tijd als geld.
- Voor € 25,- per maand kunnen 2 medewerkers gebruik maken van het CRM-systeem, inclusief de features offertes maken en versturen, tijdregistratie, lead management en agendabeheer.
- Toevoeging van meerdere gebruikers en of features zoals facturatie, projectmanagement en support ticketing beïnvloeden de prijs.
- Teamleader biedt meer dan de standaard kantoorsoftware: de app is beschikbaar voor iOS en Android. Ondernemers kunnen altijd en overal van Teamleader gebruikmaken.