Kortingscode(s) voor Speurdersaanbiedingen.nl

Delen

Info over Speurdersaanbiedingen.nl

Speurdersaanbiedingen.nl logo

Speurders staat voor een breed aanbod aan acties met de voordeligste prijs in de markt. Daardoor heeft Speurders altijd het goedkoopste tarief en onderscheidend vermogen t.o.v. andere deal platforms. Dagelijks worden verschillende aantrekkelijke acties met een scherpe prijs aangeboden in combinatie met beperkte voorraad. Deze blijven ongeveer 4 dagen op de site staan. Enkele worden verlengd na overleg met leverancier mocht er schaarste in de markt zijn en het product of voucher gewild. Deze schaarste en de hoogste korting zorgt ervoor dat consumenten snel producten aankopen.

Nieuw sinds juni 2017: Vouchers en kortingsbonnen
Sinds juni 2017 biedt Speurders.nl ook dagjes uit en kortingsbonnen aan. Deze staan minimaal 10 dagen op de site. (met uitzonderingen daargelaten)

Doordat Speurders onderdeel is van De Telegraaf Media Groep staan er geregeld advertenties op het gehele Telegraaf netwerk en in de kranten zoals Telegraaf, Noord Hollands Dagblad en overige regionale kranten. Hierdoor heeft Speurders een veel groter bereik dan iedere andere dealsite. Dit in combinatie met een nieuwsbriefbestand van 2 miljoen actieve gebruikers zorgt ervoor dat veel bezoekers de acties van Speurders weten te vinden. Tezamen met de hoogste korting resulteert dit in een goede CR en hoge eCPC!

Aanbod
De acties van Speurders zijn gevarieerd. Van elektronische producten tot dagjes uit. Van slaap/woon acties tot aan de meest hippe gadgets. Regulier maar ook inspringend op trends en seasonality.

Materiaal
Affiliates kunnen gebruik maken van onze productfeed, tekstlinks en banners. Speurders vind persoonlijke contact met publishers belangrijk. Dit om snel aan de wensen van een publisher te kunnen voldoen. Om een relatie op te bouwen en om tezamen een bevredigend resultaat te krijgen. Speurders staat voor een breed aanbod aan acties met de voordeligste prijs in de markt. Daardoor heeft Speurders altijd het goedkoopste tarief en onderscheidend vermogen t.o.v. andere deal platforms. Dagelijks worden verschillende aantrekkelijke acties met een scherpe prijs aangeboden in combinatie met beperkte voorraad. Deze blijven ongeveer 4 dagen op de site staan. Enkele worden verlengd na overleg met leverancier mocht er schaarste in de markt zijn en het product of voucher gewild. Deze schaarste en de hoogste korting zorgt ervoor dat consumenten snel producten aankopen.

Nieuw sinds juni 2017: Vouchers en kortingsbonnen
Sinds juni 2017 biedt Speurders.nl ook dagjes uit en kortingsbonnen aan. Deze staan minimaal 10 dagen op de site. (met uitzonderingen daargelaten)

Meer over Speurdersaanbiedingen.nl