Kortingscode(s) voor Rosuz

Info over Rosuz

Rosuz logo

Wilt u iemand zich heel speciaal laten voelen? Rosuz biedt unieke, luxueuze en op maat gemaakte cadeaus voor onvergetelijke momenten met uw geliefden.

Wat bieden we?
Rosuz biedt hiervoor een ruim en divers assortiment aan producten, zoals Flowerboxen met longlife rozen, geschenksets, luxe verpakkingen en andere cadeaus als rozenboeketten, rozenberen, rozenharten, folieballonnen, champagne, rozenblaadjes enzovoorts.

Eigen ontwerp
Om iemand zich speciaal te laten voelen, zijn bijzondere cadeaus nodig. We wilden producten die net iets luxer en net iets specialer zijn. Daarom hebben we besloten deze zelf te gaan ontwerpen. Voor onze verpakkingen doen wij alles zelf: van de eerste tekening tot de kwaliteitscontrole van het eindproduct. Voor de inhoud van onze cadeaus hebben wij een nauwe samenwerking met onze leveranciers en controleren wij continu de kwaliteit van de producten.

Kwaliteit en diversiteit
Bij het ontwerpen en vervaardigen van onze producten ligt de nadruk op kwaliteit en houdbaarheid. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten lang kunnen genieten van onze producten. Daarnaast hebben wij gezocht naar diversiteit. Zo kunt u zelf uw cadeau op maat samenstellen of kiezen uit diverse pakketten die wij al voor u hebben samengesteld op thema.

Meer over Rosuz