Delen

Info over Mini In The Box NL

Mini In The Box NL logo

MiniInTheBox is de wereldwijde business leider in het verkopen van top-rated producten sinds 2006. Zij hebben met name een groot assortiment aan hoogwaardige telefoon accessoires en computer accessoires. MiniInTheBox is al actief in ruim 50 landen en zijn hard aan het groeien.Ons verhaal

MiniInTheBox.com is sinds 2007 een wereldwijde marktleider in de verkoop van hoogwaardige consumentengoederen. Sinds de oprichting van MiniInTheBox is het onze visie geweest om mensen wereldwijd in staat te stellen online te kopen en te verkopen.

Wie u ook bent en waar u ook woont, MiniInTheBox biedt iedereen dezelfde prijzen: de laagst mogelijke. Of u nu een groothandel bent die zijn omzet wil verhogen, een winkelier die de hoge prijzen in zijn land weigert te betalen of een consument die op zoek is naar de nieuwste producten, MiniInTheBox.com biedt razendsnelle service en groothandelsprijzen. Wij kopen rechtstreeks bij een groeiend netwerk van Chinese groothandelfabrikanten, zodat we de kosten laag kunnen houden en toch de hoogste normen kunnen handhaven.

Wij bedienen klanten uit meer dan 200 landen, en zijn nog steeds groeiende. Onze visie blijft echter gelijk: één wereld, één prijs.

Onze beloften

Wij beloven:
Alleen de beste consumentengoederen aan te bieden tegen de hoogste kwaliteit.
Het bestel- en betaalproces te stroomlijnen en zo gemakkelijk mogelijk te maken.
U producten en fabrikanten uit China te helpen ontdekken.
Goederen te leveren aan consumenten wereldwijd, met snelheid en precisie.
24 uur per dag klantenservice aan te bieden op werkdagen.

Onze naam

Iedereen kent de Jack-in-the-Box (het duveltje uit een doosje) wel. Dit populaire kinderspeeltje speelt een melodie af als hij wordt aangeslingerd en eindigt met een leuke verrassing. Op dezelfde manier streven wij ernaar om een Light-in-the-Box te zijn voor al onze klanten: door niet alleen te voldoen aan uw behoeften en verwachtingen, maar ze te overtreffen.

Meer over Mini In The Box NL