Kortingscode(s) voor Masken bedrucken

Info over Masken bedrucken

Masken bedrucken logo

Koop maskers goedkoop - onbedrukt of online bedrukt met logo, tekst, naam, afbeelding, reclame | Ontwerp je eigen mond- en neusmasker

Wij bieden u een uitgebreide selectie FFP2-maskers en maskers van katoen, die u in onze winkel goedkoop en goedkoop kunt kopen en bestellen zonder opdruk of individueel naar uw wensen. Er zijn veel verschillende kleuren en modellen voor u beschikbaar.

U kunt de maskers in enkele stappen zelf online ontwerpen en personaliseren met naam, tekst, uw bedrijfslogo, reclame, afbeelding, motief en nog veel meer. Enkele voorbeelden vindt u in ons maskeroverzicht.

Wij bedrukken het mond- en neusmasker, beschermend masker (FFP2), alledaags masker, gezichtsmasker volgens uw wensen en bieden u een zeer aantrekkelijke volumekorting, die automatisch wordt berekend als u het aantal artikelen wijzigt.

De katoenen maskers (niet FFP2) kunnen gewassen en gestreken worden tot 60 graden. Meer informatie leest u in onze was- en onderhoudsinstructies.

Kies uw favoriete masker / maskers en ontwerp, maak en ontwerp ze eenvoudig online. Als uniek stuk voor gezicht, neus en mond kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en een individueel bedrukt masker bestellen en tegen een schappelijke prijs door ons laten bedrukken.

Je kunt een motief natuurlijk ook combineren met tekst, voor- en achternaam.

Bescherm uzelf en uw medemensen met een onbedrukt of bedrukt mond- en neusmasker in wit, felgekleurd of gekleurd om het risico op infectie te verkleinen en voldoende afstand tot elkaar te houden.

Meer over Masken bedrucken