Kortingscode(s) voor Koopjedeal.nl

Delen

Info over Koopjedeal.nl

Koopjedeal.nl logo

Koopjedeal.nl biedt dagelijks de beste deals aan. Dat betekent de allerleukste producten tegen de allerlaagste prijzen. Elke dag staan er minimaal 6 mega aanbiedingen online die slechts 24 uur geldig zijn. Maar Koopjedeal.nl is niet alleen een dagdealwebsite. Koopjedeal.nl heeft een uitgebreid, vast assortiment van honderden producten, welke ook altijd als deal te vindne zijn in de categorieën Wonen, Elektronica, Gezond & Verzorgd, Hobby & Vrije Tijd, Slapen en Huishoudelijk.

Waarom samenwerken met Koopjedeal.nl
Voorgaande is natuurlijk een mooi uitgangspunt voor een samenwerking, maar wat maakt Koopjedeal.nl de partij om mee samen te werken? Koopjedeal.nl is er voor iedereen die op zoek is naar de beste deals. De beste deal is niet alleen een belofte van prijs, maar ook van snelle levering en goede aftersales.

De doelgroep die Koopjedeal.nl weet te bereiken is een mooie mix van on- en offline bezoek. Doordat Koopjedeal.nl dagelijks te vinden is in de kranten van Algemeen Dagblad, de Volkskrant en Het Parool is het bereik onder een oudere, stabiele doelgroep enorm. Combineer dat met de hoge aankoopintentie van de online koopjesjager en er is een erg mooie mix.

Dit betekent voor affiliates:
• Online voldoende mogelijkheden tot promotie;
• Hoge volumes;
• Uiteenlopende aanbiedingen in diverse productgroepen;
• Promotie van een bekende naam door hoge mediadruk.

Nu Koopjedeal.nl onder de vleugels van de groep waar ook Dekbed-Discounter.nl deel van uitmaakt valt, komt daar nog een enorm schaalvoordeel bij:
• Openingstijden van de klantenservice zijn 7 dagen in de week van 09.00 - 21.00;
• Vlekkeloze logistieke afhandeling;
• Nog groter publiek;
• Inkoopvoordeel waardoor nog scherpere deals mogelijk zijn.

Het belang van de klant staat centraal waardoor de communicatie eerlijk en transparant met de klanten wordt gecommuniceerd. Daarnaast staat Koopjedeal.nl ook open voor alle commerciële aanbiedingen welke als doel hebben om gezamenlijk te kunnen groeien. Koopjedeal.nl is een webshop gespecialiseerd in dagdeals uit verschillende categorieën. Denk hierbij aan de categorieën Wonen, Elektronica, Gezond & Verzorgd, Hobby & Vrije Tijd, Slapen en Huishoudelijk. Koopjedeal.nl heeft met hu jarenlange e-commerce naam en kennis een gevestigde naam weten te creëren in Nederland. Daarnaast spreekt Koopjdeal.nl ook de ambitie uit om verder te groeien met uitbreiding van het assortiment en verstevigde aanwezigheid in het medialandschap.

Meer over Koopjedeal.nl