Delen

Info over Koningkanjer.nl

Koningkanjer.nl logo

KoningKanjer.nl is het eigenwijste jongetje uit de klas: ondanks dat het grootste deel van zijn producten gericht zijn op Consumenten-Electronica, laat KoningKanjer.nl geen kans onbenut om ook andere producten online aan te bieden.

KoningKanjer.nl is een echte koning: een man in dienst van zijn volk. Niet direct gaan voor de hoogst mogelijke winst, maar soms ook een lagere prijs om naamsbekendheid te creëeren. Klantenservice staat hoog in zijn vaandel: klantenservice is een instelling en geen afdeling.

Met het samenstellen van het assortiment wordt zo dicht mogelijk bij de fabrikant gesourced, zodat KoningKanjer.nl bijna altijd kan garanderen dat het product als goedkoopste in NL aangeboden wordt. Heeft u als affiliate vraag naar een product of zelf ideëen voor producten? Laat dit dan weten: KoningKanjer.nl kan veel bereiken in het verre Oosten! De mooiste producten biedt KoningKanjer.nl als dagaanbieding aan: per dag 1 product. Deze producten worden nog wel eens als dagaanbieding herhaald vanwege de omzet/winst die het genereert.

Er zijn geen verrassingen achteraf: de afgesproken prijs is inclusief alle kosten, zelfs de verzendkosten. De levertijd van KoningKanjer.nl is redelijk uniek, voor de meeste producten geldt: binnen 48 uur (maar vaak binnen 24 uur) thuis bezorgd. Op iedere aankoop door een consument, via een deal of als dagaanbieding, durft KoningKanjer.nl nog 5% korting te geven via een kortingscode, die speciaal op de affiliate afgestemd kan worden: maatwerk boven alles! KoningKanjer.nl is het eigenwijste jongetje uit de klas: ondanks dat het grootste deel van zijn producten gericht zijn op Consumenten-Electronica, laat KoningKanjer.nl geen kans onbenut om ook andere producten online aan te bieden.

Meer over Koningkanjer.nl