Juwelo

Helaas geen korting(en) gevonden.

Info over Juwelo

Juwelo.nl Edelstenen Sieraden

Juwelo is een van de grootste online juweliers van Europa en is gespecialiseerd in edelstenen sieraden en dat voor de beste prijs.
Juwelo verkoopt alleen natuurlijke edelstenen sieraden, dat betekent dat de klant bij elk sieraad een echtheidscertificaat ontvangt.

Voordelig echte edelstenen sieraden
U vraagt zich waarschijnlijk af ‘’hoe kan het dat Juwelo sieraden zo voordelig zijn?’ Dit komt omdat Juwelo zelf de edelstenen inkoopt, de sieraden ontwerpt, produceert en vervolgens direct online aan de klant verkoopt. Hierdoor kunnen de sieraden voor een eerlijke en vooral lage prijs verkocht worden. Bij Juwelo kunt u al een ring met edelsteen kopen vanaf €9! U hoeft dus geen miljonair te zijn om te kunnen genieten van edelstenen sieraden.

Van edelsteen tot sieraad
De edelstenen van Juwelo worden gedolven in ethische mijnen, dit zijn ‘goede’ mijnen waar gewerkt wordt conform de ICA richtlijnen. Juwelo heeft een edelstenenfabriek in Thailand dat behoort tot een van werelds grootste en modernste edelstenen fabrieken. Hier werken circa 500 medewerkers met verschillende specialisaties zoals edelstenen selecteren, slijpen, ontwerpen en fotograferen. Indien gewenst, kan onze fabriek in Chanthaburi ook door klanten bezocht worden waar ze een uitgebreide rondleiding krijgen, zodat de klant het proces van edelsteen tot sieraad zelf kan beleven.

Van Juwelo naar u
De sieraden die geproduceerd zijn worden naar Berlijn verstuurd. Zodra u een aankoop heeft gedaan op www.juwelo.nl wordt het sieraad met echtheidscertificaat en sieradendoosje verstuurd aan u. Bij de eerste aankoop ontvangt u bovendien een edelstenenboek + ringmaatmetertje cadeau. Op Juwelo.nl kunt u kiezen uit verschillende sieraden zoals ringen, kettingen, oorbellen, armbanden en meer. Laat u verrassen door de wereld van de edelstenen sieraden.

USP’s
• Edelstenen sieraden voor de beste prijs – toegankelijk voor iedereen
• Elk sieraad wordt geleverd met bijbehorend echtheidscertificaat
• Ruim 6000 verschillende edelstenen sieraden + 550 edelsteensoorten
• Vanaf €49 gratis verzending
• Klanten beoordelen ons met het cijfer 9
• Gratis retourneren tot 14 dagen na ontvangst
• Welkomstcadeau bestaande uit een edelstenenboek + ringmaatmeter