Kortingscode(s) voor Jeans Centre

Delen

Info over Jeans Centre

Jeans Centre logo

Jeans Centre - Heren Fashion / Vrouwen Fashion / Family & Kinderen / Denim

Jeans Centre is 44 jaar geleden opgericht, opereert voornamelijk in het denim fashion middensegment en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de winkelstraten van heel Nederland. De ca. 100 fysieke winkels van het bedrijf en de snelgroeiende online webshop richten zich op een casual, trendvolgende maar ook loyale consument met focus op denim, aangevuld met een tijdloos, relevant en betaalbaar seizoen-modeaanbod voor dames, heren en kinderen.

Jeans Centre streeft ernaar een top-of-mind positie te behouden voor de 'jeansspecialist' door middel van een breed scala aan denimaanbod en denimaanbiedingen, een onberispelijke en persoonlijke service en expertise, gratis aanpassingen ter plaatse in ons jeans atelier en een gezellige koffiecorner.

Wij willen er graag zijn voor jou als klant. Wij helpen je met het vinden van de beste jeans en de fijnste outfit. Jeansspecialisme en vriendschap zijn dan ook onze belangrijkste kernkwaliteiten. Wij willen graag dat jij met een smile én een perfecte outfit onze winkel verlaat. Kortom, we zijn there for you!

We willen er alles aan doen om jou blij te maken, zowel in onze winkels als op onze webshop. Sommige dingen die we doen wist je misschien al, andere dingen nog niet. Daarom hebben we alles even voor je op een rijtje gezet.

THERE FOR THE PERFECT FIT
Wat je stijl of smaak ook is, er is altijd wel een passende jeans voor je te vinden. Er zijn diverse modellen en pasvormen, genaamd fits. Ontdek de jeans fit die het beste past bij jouw figuur.

THERE FOR FRIENDS
We zijn blij met onze klanten en zien jou dan ook als vriend. In Nederland hebben we daarom het JC Friends Programma. Helaas is het voor onze Vlaamse klanten nog niet mogelijk om aan dit programma mee te werken.

THERE FOR THE ULTIMATE SHOPPING EXPERIENCE
In de loop der jaren hebben onze winkels in Nederland een aardige metamorfose ondergaan! Nu zijn er al meer dan 40 winkels omgetoverd naar ons nieuwste winkelconcept. Bijzonder aan dit concept zijn vooral de service aspecten. Bij de grote jeanswand word je door onze jeans advisors geholpen om de juiste fit en maat te vinden, waarna je jouw perfecte jeans direct gratis korter kunt laten maken in ons jeansatelier. Ook geniet je van de lekkerste koffie en wacht je in de fijne fauteuils. Is er een artikel niet meer in jouw maat? Dan krijg je het artikel gratis thuisgestuurd door te bestellen via de kiosk.

THERE FOR DENIM
Denim is een heel speciaal product. Wij delen onze kennis over denim graag met je! Houd daarom onze website en social media nauwlettend in de gaten.

Meer over Jeans Centre