Info over Dutchen.nl

Dutchen.nl logo

Dutchen.nl biedt luxe vakantievilla’s op kleinschalige vakantieparken aan de kust, op de Wadden en bij prachtige natuur. We beperken ons aanbod tot luxe vakantiehuizen en villa's van hoge kwaliteit en bieden een uitstekende service.

Kleinschaligheid
Het aanbod van Dutchen.nl bestaat voornamelijk uit vakantieverblijven op kleinschalige vakantieparken met een exclusieve uitstraling. Er is geen sprake van de vermaakselementen en de massaliteit die de reguliere vakantieparken kenmerkt.

Kwaliteit
De kwaliteit van het vakantieverblijf en het vakantiepark staat bij Dutchen.nl centraal. Door continu de kwaliteit van de vakantiewoningen te controleren, te bewaken en aan te scherpen wordt deze gewaarborgd.

Persoonlijke Service
De service van Dutchen houdt niet op bij het reserveren van een vakantiehuis, hier begint het eigenlijk pas!
Tijdens de vakantie biedt Dutchen haar gasten optimaal comfort; Dutchen inspecteert de vakantiehuizen zelf op reinheid en draagt zorg voor een uitstekende kwaliteit van het beddenlinnen. Service zoals het een hotel betaamt. Om een vakantieverblijf meer dan aangenaam te maken, biedt Dutchen allerlei extra's zoals fietsverhuur, een uitgebreid wijnassortiment en zelfs een chef-kok aan huis.

100% focus op beleving
Tijdens een vakantieverblijf bij Dutchen.nl draait alles om de beleving van de gast. Het gaat de gast immers niet louter om het verblijven in een puntgave accommodatie, het gaat om genieten, ontspannen, plezier en om memorabele vakantiebelevenissen.

Unieke buitenverblijven
Het gehele aanbod aan vakantieverblijven wordt door Dutchen.nl gekeurd en getoetst op verschillende aspecten. Dutchen.nl geeft de garantie dat alle accommodaties op ten minste 4 van de 5 onderstaande eigenschappen superieur presteren:
• locatie/ligging - in of grenzend aan water- en natuurgebieden en/of gelegen aan de kust
• ruimtelijkheid – ruime vertrekken en ruime kavels met privacy
• inrichting en outillage – designmeubilair en moderne topkwaliteit apparatuur
• esthetiek – bijzondere architectuur
• ‘beleveniscoëfficiënt’ – het verblijf is op zich al een belevenis

Meer over Dutchen.nl