Info over Droomidee.nl

Droomidee.nl logo

Lekker geslapen? Een alledaagse vraag met een heel belangrijk antwoord, want slaap is bepalend voor de gezondheid. Lekker kunnen slapen is aan de dag en stemming onderhevig, maar de stabiele factor in de nachtrust is toch altijd het matras! Een serieuze zoektocht naar het ideale matras is dus sowieso een goed idee. Maar waar moet deze aan voldoen? Bij de aanschaf van een matras wordt gelet op de dikte, lengte, breedte en het soort schuim passend bij het lichaam en de comfortbehoeften. Droomidee.nl helpt klanten dit ideale matras te vinden door te focussen op de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs, naar de wensen van de klant. Klinkt als een droomidee? Neem een kijkje in de webshop!

Slechts 3 op de 100 klanten stuurt na het proefslapen het matras terug. Met 97% direct contente Droommatrasbezitters is Droomidee.nl zeer tevreden! Hoe dit wordt bereikt? Bij Droomidee.nl zijn er geen dubieuze voorwaarden of verborgen kleine lettertjes: klanten mogen simpelweg 100 dagen een nieuw matras uitproberen, zonder hieraan vast te zitten!

USP's van Droomidee.nl:
• 100 dagen proefslapen;
• Gratis bezorg- en retourservice;
• 10 jaar garantie;
• Lage prijzen;
• Top klantenservice;
• Binnen 1 dag in huis;
• 100% recyclebare matrassen. Droomidee.nl is een waarmaker. Niet alleen als het om dromen gaat, maar ook als het gaat om service. Droomidee.nl is transparant en biedt een goed product voor een eerlijke prijs. Wat Droomidee.nl betreft kan de laagste prijs niet gegarandeerd worden als er veel wordt geïnvesteerd in winkels of naamsbekendheid. Door een directe lijn met de fabriek, het online kanaal en geautomatiseerde processen is de aanschaf van een goed matras voor een mooie prijs binnen handbereik! De transparante en eerlijke werkwijze van Droomidee.nl gaat hand in hand met een duurzame productie. Naast de focus op kwaliteit, prijs en service vindt Droomidee.nl een goede leefomgeving en een gezond milieu van belang. Alle matrassen zijn om die reden duurzaam en 100% recyclebaar. Daar slaap je nog lekkerder van!

Meer over Droomidee.nl