Kortingscode(s) voor DinoPC

Info over DinoPC

DinoPC logo

Op Dino Pc hebben we de perfecte mix van agressieve, cutting edge gaming technologie begeleid door ongeƫvenaardde bouw kwaliteit, betrouwbaarheid en aftersales ondersteuning.

Gericht op het leveren van aangepaste pc's en de nieuwste technologie direct aan onze klanten in het Verenigd Koninkrijk sinds 2007. We luisteren naar de markt en feedback om klanten een breed scala aan componenten en opties die worden geprobeerd en getest door ons, om de perfecte aangepaste PC voor iedereen ’ s behoeften. Ons doel is het leveren van de ultieme aangepaste PC in termen van totale waarde-voor-geld en de lange termijn betrouwbaarheid, overtreffen de verwachtingen van de klant als het gaat om service en ondersteuning.

Onze passie is gaming en het helpen van klanten krijgen het meeste uit hun nieuwe systeem. We zijn erg enthousiast om te werken in een industrie waar we kunnen produceren nieuwste spec-Pc ' s die de prestatielimieten pushen, evenals het verzenden van gaming-pc's naar de frontlinies, wordt gebruikt in actie door game-ontwikkelaars, e-sport teams en op gaming evenementen.

Meer over DinoPC