Info over DeKrijgerMuziek.nl

DeKrijgerMuziek.nl logo

DeKrijgerMuziek.nl is één van de meest ambitieuze online muziekwinkels van Nederland. Sinds de start in 2007 wordt jaarlijks minimaal 100% groei bewerkstelligt, en dat is niets voor niets. DeKrijgerMuziek.nl streeft ernaar om zowel op gebied van e-commerce als op het gebied van productkennis en klantenservice een nationale topspeler in de markt te zijn en te blijven.

DeKrijgerMuziek.nl biedt haar klanten een meer dan 17.000 producten tellend assortiment, met daarin vrijwel alle soorten muziekinstrumenten en bijbehorende accessoires. De prijsstelling van elk afzonderlijk product is zeer concurrerend te noemen, waarbij de snelle 24-uurs levering natuurlijk niet mag ontbreken. Tel daarbij op een kundige klantenservice die 6 dagen per week van 8:00-21:00 uur geopend is!

Waarom DeKrijgerMuziek?
- Zeer ruim assortiment (ca 17.000 producten).
- 24-uurs levering.
- Laagste prijs garantie op alle producten.

De Krijger Muziekinstrumenten is opgericht in 2007. Wat destijds begon als een zoektocht naar de beste muziekinstrumenten tegen spectaculaire prijzen, vooral voor eigen gebruik in eigen bands, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé online muziekwinkel van Nederland.

Meer over DeKrijgerMuziek.nl