Info over Deboerlederwarenenbijoux.nl

Deboerlederwarenenbijoux.nl logo

De Boer Lederwaren & Bijoux is een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak in Alkmaar. De winkel bestaat sinds 1980 en is een echt familiebedrijf. Momenteel werkt de derde generatie in de winkel. Sinds 2014 hebben ze naast de fysieke winkel ook een webshop. In de winkel en webshop worden lederwaren, bijoux, sieraden, haarmode, sjaals, handschoenen, ceintuurs, bretels en andere modeaccessoires verkocht. Het is de combinatie van lederwaren en bijoux dat dit merk uniek maakt. De collectie wisselt snel en wordt wekelijks aangevuld. Merken die in de webshop worden verkocht zijn onder andere: Beagles, Micmacbags, Cowboysbag, DSTRCT, Wimona, Merel by Frederiek, Bear Design, IKKI, Justified, H.J. de Rooy, Chesterfield en Voi.

Voordelen van De Boer Lederwaren & Bijoux:
• Gratis verzending vanaf € 25,-;
• Snelle levertijden;
• Hoge klantenbeoordeling.

De Boer Lederwaren & Bijoux biedt de consument een prachtige en complete collectie damestassen met voor elk wat wils. Betaalbare, modische en actuele damestassen: Beagles, Micmacbags, Cowboysbag, DSTRCT, Wimona, Merel by Frederiek, Bear Design, IKKI, Justified, H.J. de Rooy, Chesterfield en Voi. De Boer Lederwaren en Bijoux gaat helemaal mee met de laatste trends in damestassen, schoudertassen, handtassen en uitgaanstassen.

Bij de Boer Lederwaren en Bijoux vindt men zeker een geschikte schooltas voor het nieuwe schoolseizoen. Rugzakken en A4 tassen van o.a. Eastpak.

De klein lederwaren collectie van De Boer Lederwaren & Bijoux wordt uitgevoerd in verschillende leersoorten en in diverse prijsklassen bestaat o.a. uit portemonnees, creditcardmapjes een sleuteletuis. Een greep uit de klein lederwaren merken: Castelijn & Beerens, Secrid en Orbitkey.

Reisbagage, Handschoenen en Paraplu’s
Ook voor een zakelijke reis of een welverdiende vakantie heeft De Boer Lederwaren & Bijoux een ruime keus in koffers en reistassen. Koffers en reistassen van o.a. Samsonite, Eastpak, American Tourister, en Decent.

De collectie wordt aan het seizoen aangepast. Ook in de collectie heeft De Boer Lederwaren & Bijoux prachtige leren en gebreide handschoenen. Als men een stormparaplu zoekt van Senz is men bij De Boer Lederwaren en Bijoux ook aan het goede adres.

Meer over Deboerlederwarenenbijoux.nl