Kortingscode(s) voor Dayrooms.com

Info over Dayrooms.com

Dayrooms.com logo

Dayrooms.com is eigendom van en wordt beheerd door Between 9 and 5 Ltd.
“Between9and5” was het eerste online platform voor dagkamer reserveringen. De pioniersgeest ligt in de genen van het bedrijf. Dayrooms.com is constant op zoek naar verbetering van elk aspect van wat ze doen ten behoeve van de partner hotels en gasten.
 
Met Dayrooms.com is er een geheel nieuwe boekingservaring gecreëerd. Dit was een stap die met grote vastberadenheid genomen is. Met de nieuwe look en uitgebreide boekingsfuncties garandeert Dayrooms.com professionaliteit, efficiëntie en natuurlijk gastvrijheid!
De website: https://www.dayrooms.com/nl/
FAQs: https://www.dayrooms.com/nl/faqs/
Het blog: https://www.dayrooms.com/nl/blog/ Hoe het allemaal begon: “Kan ik op dezelfde dag in- en uitchecken uit een hotel?”

Deze vraag was de eerste stap in het ontwikkelen van Dayrooms.com. Om een lang verhaal kort te maken: ja, het kan! Indien men op zoek is naar een plek om even te dutten, douchen of werken gedurende de dag, helpt Dayrooms.com iedereen om snel en betaalbaar te boeken. Waar en wanneer men maar wilt!

Boek online, wereldwijd
Hoe? Met het eerste online reservatiesysteem voor dagkamers natuurlijk! Dayrooms.com biedt men de keuze uit een selectie van duizenden hotelkamers in meer dan 50 landen. Want waar iemand zich ook maar bevindt, een dagkamer waar men enkele uren kan verblijven is het hoogtepunt van comfort in elke stad die bezocht wordt of elke luchthaven waar op gevlogen wordt.  

Kiezen van de bestemming
Kies eenvoudigweg de reisbestemming en vul de datum in waarop de dayroom beschikbaar moet zijn. Dayrooms.com toont dan snel de beschikbare hotelkamers in de regio, allemaal geschikt voor een dagverblijf zonder overnachting. Op de gekozen datum, op de gekozen locatie. Of dat nu ver weg is of dichtbij! Wanneer de boeking eenmaal compleet is ontvang men onmiddellijk een bevestiging ervan.

Geen creditcard nodig
Bij Dayrooms.com boekt men de dagkamer zonder creditcardgegevens en vrijgesteld van extra boekingskosten. Zo geniet een ieder ten volle van een spontaan of langverwacht dagverblijfje!
Beleef een dag vol relaxatie en rust. Neem een duik in een luxezwembad, ontdek de sauna en geniet van heerlijke drankjes in een hotel voor daggebruik in elke regio.

USP’s:
• Beste prijsgarantie - Tot 75% goedkoper dan overnachting;
• Reserveren zonder creditcard - Betalen in het hotel;
• Gratis annulering - Tot last minute;
• Toegang tot alle hotelfaciliteiten - Spa, zwembad, fitnessruimte en nog veel meer!

Wat kan men verwachten van Dayrooms.com? Een wereld van verschil
Voordat Dayrooms.com het reservatieplatform voor dagkamers 10 jaar geleden oprichtten was het niet mogelijk om hotelkamers voor gebruik, alleen overdag, online te boeken. Zo begon het verhaal het Dayrooms.com! Om een oplossing te vinden voor de eigen reislustige noden, ontwikkelde de oprichters van Dayrooms.com een gloednieuwe service waarvan al heel wat andere globetrotters uit diverse landen hebben kunnen profiteren de afgelopen jaren.
 
Internationale service
Deze innovatieve geestdrift is onlosmakelijk verbonden met het DNA van het bedrijf. Vandaag is Dayrooms.com dan ook trots om dagkamers te kunnen aanbieden in meer dan 50 landen. De duurzame groeimentaliteit en KMO-mentaliteit staat toe om nauw in contact te blijven met alle zakenpartners en dagkamergasten.
 
Groeiend aantal hotels
Dayrooms.com heeft een dicht netwerk van Partnerhotels in Nederland en een ruime keuze aan hotels in meer dan 50 landen.

Top hotels en kwaliteit
Accor, Hilton, Sheraton, Radisson, Van der Valk, Holiday Inn, Hamshire, Edenhotels etc.

Hotel dagkamers met in- en uit-checken tussen 6:00 en 21:00.

• Kies uit verschillende kamercategorieën;
• Geniet van de hotel faciliteiten;
• Geen extra boekingskosten;
• Makkelijk en discreet online boeken.

Meer over Dayrooms.com