Delen

Info over Cubestores

Cubestores logo

De webshop van CUBE Stores Nederland biedt het grootste aanbod CUBE fietsen van Nederland. CUBE Stores Nederland helpt de sportieve mountainbikers, racefietsers en gravelfietsers, maar ook mensen die op zoek zijn naar een comfortabele trekking-fiets of e-bike. Bijvoorbeeld voor op reis, voor naar werk of voor een mooie fietsrit in de buurt.

Naast het grote aanbod fietsen biedt CUBE Stores Nederland ook een uitgebreid assortiment fietskleding, accessoires en onderdelen van het merk. Je vindt bij CUBE Stores Nederland het complete pakket om onbezorgd te kunnen fietsen. CUBE staat voor uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs.

Voordelen van CUBE Stores Nederland:
• Grootste CUBE aanbod van Nederland;
• Goede klantenservice;
• Snelle levering: voor 17u besteld is morgen in huis;
• Gratis verzenden vanaf €50,-;
• Gratis retouren.

Het merk CUBE is de laatste jaren enorm gegroeid en ontwikkeld tot één van de meest toonaangevende en beeldbepalende merken in de fietsindustrie. Het merk is momenteel marktleider in Nederland op het gebied van mountainbikes. CUBE streeft ernaar het maximale uit hun fietsen te halen. De fietsen wordt niet alleen uitvoerig getest in het laboratorium, maar ook door professionele rijders. Het resultaat is de perfecte balans tussen functionaliteit, gewicht, stijfheid en veiligheid.

Meer over Cubestores