Kortingscode(s) voor Crystal Kayak

Info over Crystal Kayak

Crystal Kayak logo

Wij geloven dat de beste momenten van het leven op het water gebeuren. Daarom hebben we een kajak gemaakt waarmee je het buitengewone onderwaterleven en de prachtige heldere waterbestemmingen van de wereld kunt ervaren, allemaal vanuit je Crystal Kayak.

Crystal Kayaks zijn gemaakt van de beste materialen om optimale duurzaamheid en functionaliteit te garanderen. Ontworpen voor elk vaardigheidsniveau, van de nieuwste kajakker tot de meest seizoensgebonden sportman of -vrouw.

Alle Crystal Kayaks en Stand Up Paddle Board worden verpakt en verzonden vanuit ons magazijn hier in de VS. We verzenden over de hele wereld en we hopen dat onze volgende Crystal Kayak naar jou gaat.

Hoeveel weegt een Crystal Kayak?

Ongeveer 20 kilogram (45 pounds).

Is een Crystal Kayak voor 1 of 2 personen?

Elke Crystal Kayak wordt geleverd met 2 stoelen en 2 peddels. Eenvoudig om te bouwen naar een 1-persoons arrangement door simpelweg een stoel te verwijderen (duurt 5 seconden).

Kunnen Crystal Kayaks worden gestapeld voor eenvoudige opslag?

Ja en nee. Om ze echt te stapelen (nesten) moet je het binnenframe verwijderen, wat 5-10 minuten duurt. Omdat dit vervelend kan worden, raden we aan dit alleen te doen voor een langere opslag.

Meer over Crystal Kayak