Info over CoolGift.com

CoolGift.com logo

CoolGift.com biedt de nieuwste gadgets, kado´s en speelgoed aan, allen van een zeer hoge kwaliteit.

Men is continu op zoek naar de "next big thing", evenals naar de graag geziene klassieke producten. Het team van deskundige en ervaren product-jagers onderzoeken honderden objecten uit de hele wereld en kiezen er enkel de beste uit. Deze worden vervolgens toegevoegd in het steeds groeiende assortiment van CoolGift.com.

CoolGift.com heeft meer dan 300 producten, waarvan vele exclusief bij ons te vinden zijn, of concurrenten zijn er nog niet mee gestart. CoolGift.com biedt concurrerende commissies aan en heeft een toonaangevende succespercentage. CoolGift.com is een leuk en boeiend bedrijf om mee te werken en behandelt haar affiliates als gewaardeerde partners.

Commissies worden betaald als een percentage op alle betaalde en verzonden bestellingen. Ze worden berekend exclusief verzendkosten, BTW en promotionele kortingen. Bestellingen worden door het affiliate-systeem onmiddellijk getoond, validatie van de commissies heeft plaats wanneer de goederen verscheept worden.

CoolGift.com bereikt een uitzonderlijke hoge conversieratio (CR) omdat ze vele optimalisaties hebben doorgevoerd, waaronder het zeer eenvoudig bestelproces.
De website wordt op regelmatige basis geüpdate waardoor er altijd wel iets nieuws wordt aangeboden. Dit helpt bij het genereren van omzet en het geeft de website steeds een nieuwe look. Wat herhaalde bezoeken aanmoedigt en dus ook herhaalde verkopen. Dit samen met het cookie-beleid voor het affiliate-programma betekent dat u voldoende winst maakt!

Meer over CoolGift.com