Info over Compensair

Compensair logo

Maak geld uit de lucht met de Compensair! Compensair is een internationale luchtvaartmaatschappij.

Compensair voorziet in het verkrijgen van een vergoeding voor € 600 compensatie in geval van annulering of vertraging van de vlucht, alsmede in geval van weigering van de landing. We werken met 100 + populaire luchtvaartmaatschappijen in 40 landen over de hele wereld. De voorbereiding van de documentatie, de communicatie met de luchtvaartmaatschappijen en het beroep op de rechter worden door de "Compensair" genomen. Onze commissie is 25% van het bedrag van de ontvangen compensatie (alleen indien succesvol)

Met een hoge gemiddelde controle (€ 400) kunt u € 12-€ 20 betalen voor een bevestigde toepassing (waarvoor we alle vereiste gegevens voor a/k hebben ontvangen). De grote markt-meer dan 10 miljoen mensen per jaar-biedt een grote kans om nieuwe klanten aan te trekken, vooral gezien het feit dat de meeste mensen nog steeds niet weten over de mogelijkheid om compensatie te krijgen voor de vlucht.

De bevestigde aanvraag vereist geen betaling van de betaalcliënt aan de – wij nemen de commissie alleen als de compensatie succesvol is. De bevestiging duurt meestal 1 tot 3 dagen, maar we geven u 30 dagen om ervoor te zorgen dat u een beloning krijgt voor al uw klanten.

Onze offshore is een effectieve aanvulling op elke andere reis-offshore. Als u uw eigen database van abonnees geïnteresseerd in reizen, kunt u extra inkomen van het door het bevorderen van ons aanbod. Aanbod Compensair is goed gecombineerd met de promotie van de verkoop van ticket diensten, boeken, enz., een breed scala van tools: in de aanwezigheid van een set van banners in het Russisch en Engels, die voortdurend wordt bijgewerkt, evenals een widget voor het invoeren van uw site of blog. Voor partners met 50 aanvragen per maand zijn we klaar om de creatie van unieke creatieven of white label website te bespreken. Hoe groter de kans dat een potentiële klant heeft gevlogen in de laatste paar jaar, hoe hoger de kans dat het onze klantgeografie wordt: RU: Rusland, Oekraïne, en GOS-landen, Baltische staten en Oost-Europa: EU-landen, VS, Canada. Wij rekenen op het gehele proces van compensatie voor het hele proces van compensatie, dat minder dan een minuut van grote ervaring kost met 100 + populaire luchtvaartmaatschappijen in 40 landen van de wereld. Veel mensen weten niet over de mogelijkheid om in principe schadevergoeding te krijgen. maandelijks)
De Karmisch positieve zaken – mensen krijgen echt betaald voor het ongemak dat het heeft opgeleverd, vragen gerechtigheid Hoe te bevorderen?

Er zijn ook behavioristische functies, gericht op mensen die ofwel onlangs zijn teruggekeerd van een buitenlandse reis of zijn nu in het, mensen die reizen op een zakenreis, enz.. omdat er een grote kans dat ze individueel reizen, kunnen we helpen met het afstemmen van de targeting.

Meer over Compensair