Kortingscode(s) voor CINCO STORE

Info over CINCO STORE

CINCO STORE logo

CINCO is een 925 zilver sieradenmerk. Alle stukken zijn ontworpen en handgemaakt in Portugal, sinds de brandâ € ™s lancering in 2017.
Eenvoudig, maar vol houding, dit merk werd geboren als een onafhankelijk design huis van minimalistische sieraden in het licht van zowel de huidige trends en vintage inspiratie. CINCO sieraden is voor vrouwen die willen om het simpel te houden, gericht op een tijdloze look.

Wij verkopen wereldwijd, met een sterke aanwezigheid in Portugal (21%), VS (18%), UK (10%) en Azië (Zuid-Korea (13%), Hong Kong (5%), Taiwan (2,5%), China (2%).

In 2019 hebben we meer dan 20.000 stuks verkocht. Ons gemiddelde bedrag per bestelling is â ‚ ¬ 80 en onze maandelijkse bestelvolume is iets tussen 800 en 1000. Voor 2020 voorspellen we een gestage groei en hebben we een nieuwe website met nieuwe functies die voldoen aan onze customersâ € ™ behoeften, zoals nieuwe valuta's en talen.

Op dit moment zijn we sterk van mening dat we een van de top trend merken in zilveren sieraden in de wereld zijn. Bewijs hiervan is dat CINCO werd gekenmerkt op een aantal belangrijke online tijdschriften en mode bloggers: WHO WAT WEAR, SONG OF STYLE, HYPEBAE, YOKULALA, LOVELY PEPA of VOGUE.

We doen alsof we 15% geven aan filialen die zich identificeren met het merk en in het geval dat we denken dat is een perfecte match we zouden graag aanbiedingen te sturen.

Categorie: Accessoires

Meer over CINCO STORE