Kortingscode(s) voor Cheap.nl

Info over Cheap.nl

Cheap.nl logo

Voor elke toplocatie één superactie! Dat is het motto van Cheap.nl. Op de website ziet de consument in een oogopslag de beste aanbieding voor elke populaire bestemming. Elke actie loopt over een bepaalde periode en na afloop van de periode volgt er voor die bestemming direct een nieuwe actie. Zo heeft elke toplocatie dus altijd een superactie! Daarnaast heeft cheap.nl ook elke dag een speciale dagactie.

Verschillende aanbiedingen zijn nu allemaal verzameld en overzichtelijk geplaatst op Cheap.nl. Natuurlijk wordt het aanbod op de website dagelijks voorzien van een update, waardoor de consument altijd een overzicht heeft van de beste aanbiedingen. Door de speciale dagacties en hoge naamsbekendheid uit o.a. diverse regionale en landelijke kranten zal de consument snel geneigd zijn om tot conversie over te gaan.

Voor elke sale krijgt u een vergoeding uitgekeerd van 8%. Wacht dus niet langer en begin vandaag nog met de promotie van cheap.nl.

Voordelen voor de affiliate

- Een aantrekkelijke vergoeding van 8%
- Snelle keuring
- Regelmatig exclusieve acties en promoties voor affiliates

Ideeën of vragen?
Heeft u leuke ideeën om cheap.nl goed te promoten? Ontbreekt er iets in het aanbod van promotiemateriaal? Laat het weten! Wij staan open voor iedere suggestie en willen graag een intensieve samenwerking met u gaan opbouwen! Cheap.nl biedt u iedere dag nieuwe aanbiedingen met een voordeel dat kan oplopen tot wel 90% korting. Dankzij een groot netwerk van leveranciers en eigen inkopers is Cheap.nl er zeker van iedere dag met een absolute topaanbieding te komen! De acties die Cheap.nl toont zijn voornamelijk op het gebied van restaurants, hotels, fitness, schoonheid, wellness, sport of amusement.

Meer over Cheap.nl