Kortingscode(s) voor Charlietemple.nl

Info over Charlietemple.nl

Charlietemple.nl logo

Bezoekers vinden bij CharlieTemple.nl brillen en zonnebrillen met én zonder sterkte van de beste kwaliteit, voor de laagste prijs en met 100% service. Een bril op werkdagen voor 18:00 besteld is morgen in huis, een multifocale bril na zeven werkdagen en er wordt alleen betaald voor wat écht nodig is: een goede bril!

CharlieTemple.nl is een pure player met een steeds groter wordende naamsbekendheid door onder andere grote campagnes op tv/radio. Het bedrijf is hard aan het groeien en het aantal nieuwe klanten blijft toenemen. Deze klanten beoordelen CharlieTemple.nl gemiddeld met een 9. Hiernaast is de conversie bij CharlieTemple.nl bovengemiddeld hoog omdat het een pure player is met een brede doelgroep. CharlieTemple.nl heeft de markt echt wakker geschud met brillen van topkwaliteit die verkrijgbaar zijn vanaf € 25,- inclusief glazen op sterkte. Dit is mede te zien aan het feit dat CharlieTemple.nl in 2017 op de negende plaats van de Emerce top 10 meest innovatieve e-commerce bedrijven is geëindigd. CharlieTemple.nl stond hiermee tussen bedrijven als Coolblue, Booking.com en Bol.com
CharlieTemple.nl is geen discounter, maar een prijs/kwaliteit disruptor met een merkbeleving. CharlieTemple.nl vindt dat het kopen van een bril leuk & makkelijk moet zijn en dat iedereen een bril van de beste kwaliteit moet kunnen kopen, zonder een fortuin uit te geven. Daarom is CharlieTemple.nl zelf brillen gaan maken, omdat het beter kan! Elke bril is door CharlieTemple.nl zelf ontworpen in Delft en materialen worden direct bij de producent ingekocht. Daarnaast heeft CharlieTemple.nl meer dan 80.000 glazen van topkwaliteit op voorraad liggen, waardoor er naast de beste prijs ook een kortere levertijd dan gebruikelijk gegarandeerd kan worden. Bij CharlieTemple.nl staat de klant centraal. Naast het beste product voor de beste prijs biedt CharlieTemple.nl ook de beste service! De kernwaarden van CharlieTemple.nl zijn vriendelijk, eerlijk, duidelijk, open, speels en toegankelijk.

Meer over Charlietemple.nl