Kortingscode(s) voor Camptoo.nl

Info over Camptoo.nl

Camptoo.nl logo

Camptoo, de 'Airbnb on Wheels', is een deelplatform waar men campers en caravans rechtstreeks bij de eigenaar huurt. Sinds de lancering van het bedrijf zijn er al meer dan 250.000 overnachtingen geboekt. Camptoo is samen met Picnic door The Next Web in 2018 uitgeroepen tot de twee snelst groeiende bedrijven in Nederland en was in 2017 Rising Star in de Deloitte Technology Fast 50. Camptoo koppelt niet alleen de eigenaren met de huurders, maar zorgt ook voor al het papierwerk, benodigde verzekeringen, checklist en hulp onderweg.

Voordelen van Camptoo
● Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd;
● Bezoekers kunnen eenvoudig filteren op hun vakantiedatums en andere wensen om zo hun ideale camper of caravan te vinden;
● Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn.

Aanbod
Camptoo heeft het grootste aanbod campers en caravans van de Benelux. Omdat het om campers en caravans van particuliere eigenaars gaat, is het aanbod zeer divers. Van grote gezinscampers en hippe volkswagen camperbusjes, tot omgebouwde schoolbussen en brandweerwagens.

Camptoo is een online platform waarop men een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival. Doordat Camptoo particulieren de mogelijkheid geeft om hun camper te verhuren, maken zij een vakantie op wielen voor iedereen toegankelijk.

Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen Camptoo door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren.

Meer over Camptoo.nl