Delen

Info over Buymi.nl

Buymi.nl logo

Veel gehoorde vragen van klanten zijn; “Wat is het verschil tussen QLED en OLED, een hoeveel inch is bij mij in de huiskamer het beste en welke accessoires heb ik hierbij nodig?” De productspecialisten van BuyMi.nl kunnen de antwoorden op deze vragen geven. BuyMi.nl voorziet haar klanten van alle relevante informatie om op een persoonlijke manier te oriënteren zodat u uiteindelijk de juiste en dus meest passende keuze weet te maken. Dit doet BuyMi.nl door het geven van uitgebreide informatie, handige video’s, stappenplannen voor het maken van productkeuzes, reviews van klanten en medewerkers met specialistische informatie.

De televisiemarkt blijft zich in een rap tempo ontwikkelen, waardoor innovatieve en vernieuwende producten blijven komen zoals LG en Sony met zijn OLED-TV’s en Samsung met zijn QLED-TV’s. De mogelijkheden, technieken en functies van de televisies en audioapparatuur zijn enorm.

BuyMi.nl onderscheid zich naast scherpe prijzen met een uitstekende service. Dat betekent voor BuyMi.nl dat de consument een product heeft dat volledig bij haar wensen aansluit, aangevuld met het best passende aanbod in audio apparatuur en accessoires en daar helpt BuyMi.nl haar klanten alvast een stukje mee op weg want bij aankoop van een QLED TV, 4K UHD TV of een OLED TV word er GRATIS een Muurbeugel of een accessoires pakket meegeleverd bestaande uit een reiniging set voor het toestel en een 4K HDMI kabel.

BuyMi.nl triggered haar klanten bij aankoop van een QLED TV, 4K UHD TV of een OLED TV met een GRATIS muurbeugel of een accessoires pakket.
BuyMi.nl heeft een hoge klant beoordeling van 9.5 ! Bij BuyMi.nl draait alles om televisies, audio apparatuur, de bijbehorende accessoires, maar bovenal de service. Wij bieden een groot assortiment met high-end consumenten electronica van grote, bekende merken als LG, Samsung, Sony en nog veel meer.

Meer over Buymi.nl