Kortingscode(s) voor Budgetvalet.nl

Info over Budgetvalet.nl

Budgetvalet.nl logo

Bij Budgetvalet.nl kan de reiziger met zijn/haar eigen auto naar de vertrekhal rijden. Professionele chauffeurs van Budgetvalet.nl zullen de bagage uitladen en de reiziger kan direct Schiphol Airport binnen lopen zonder wachttijden. Bij terugkomst staat de auto al klaar zodat de reiziger direct naar huis kunt.

Bij Budgetvalet.nl parkeert de auto op een bewaakt parkeerterrein waar 24/7 personeel aanwezig is. De reiziger kan met een gerust gevoel op reis, en de auto is in veilige handen.

Budgetvalet.nl heeft al meer dan vijf jaar ervaring en parkeert meer dan 30.000 auto's per jaar met verzekering voor schade veroorzaakt op het parkeerterrein.
Vul bij de heenreis het tijdstip van parkeren in, niet de vluchttijd. Houdt rekening met een marge op advies van Schiphol. Minimaal 3 uur vooraf op Schiphol zijn is het advies van Schiphol. In vakanties 4 uur. Zo begint de reis zonder stress.

Valet Parkeren nabij Schiphol Airport kan bij meerdere aanbieders. Budgetvalet.nl onderscheidt zich door een lage prijs te combineren met hoge service en betrouwbaarheid. De klant is koning! Budgetvalet.nl biedt het Particuliere en Zakelijke segment. Van zonvakantie, weekendje weg, wintersport tot zakenreis.

Meer over Budgetvalet.nl