Delen

Info over Budgetdak

Budgetdak logo

Een nieuwe EPDM dakbedekking op maat online bestellen? Dat kan bij Budgetdak.nl. Met ruim 30 jaar ervaring en een compacte organisatie kan Budgetdak.nl snel en deskundig handelen. Of het nu om een tuinhuisje gaat of een complete fabriekshal; De dakbedekking van Budgetdak.nl kan je zelf aanbrengen. Zelfs met twee linkerhanden!

IN VIJF STAPPEN EEN NIEUW WATERDICHT DAK
In onze webshop kun je in 5 stappen een nieuwe dakbedekking voor jouw dakkapel of vakantiewoning bestellen. Jouw bestelling wordt door Budgetdak.nl binnen vier werkdagen in heel Nederland en België verzonden, waarna je aan de slag kunt.

EEN GOEDE VOORBEREIDING IS HET HALVE WERK
Bij iedere bestelling ontvang je een uitgebreide handleiding die precies uitlegt hoe je EPDM aanbrengt. Daarnaast staan onze dak experts altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden. Je kunt ons snel bereiken via whatsapp, email en telefoon. Met onze dak experts aan jouw zijde wordt het aanbrengen van een nieuwe laag EPDM een stuk eenvoudiger! Tip! Bekijk ook eens onze video’s over het aanbrengen van EPDM.

Voordelen van Budgetdak.nl:
• Alles in een pakket geleverd;
• Betaalbare topkwaliteit;
• Makkelijk zelf te plaatsen;
• Geen brander nodig;
• Binnen 2-4 werkdagen geleverd;
• Budgetdak.nl levert in heel Nederland en België;
• Online betalen of afhalen.


Het verhaal van Budgetdak.nl begint ruim 30 jaar geleden, in de jaren ’80 om precies te zijn. Internet stond nog in de kinderschoenen en van de toevoeging ‘.nl’ achter een bedrijfsnaam had nog nooit iemand gehoord. Het was in die periode dat Maarten Gramsbergen een eigen dakbedekkingbedrijf opzette. In ruim drie decennia groeide Gramsbergen Dakbedekking uit tot een begrip op het gebied van daken en dakbedekkingen. Met de toetreding van zoon Erik tot de directie werden de mogelijkheden van internet ontdekt.

Erik en Maarten kwamen er achter dat zij hun kennis en kunde ook online konden inzetten. Om deze markt te bedienen werd Budgetdak.nl opgericht. Vanuit het Friese Harlingen levert Budgetdak.nl kant-en-klare dakbedekkingpakketten aan iedereen in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Zweden èn de rest van de wereld. Zelfs op het Caribische Curacao en Bonaire en het Canarische Lanzarote kom je onze dakbedekking tegen.

Een nieuwe EPDM dakbedekking op maat online bestellen? Dat kan bij Budgetdak.nl.

Meer over Budgetdak