Info over BudgetAir

BudgetAir logo

BUDGETAIR AFFILIATE PROGRAMMA

BudgetAir.nl is onderdeel van Travix en is een van de grootste online ticketaanbieders van Nederland. Op deze website kun je per bestemming en luchthaven van vertrek alle maatschappijen - ook low-cost airlines* - en ticketprijzen in één oogopslag vergelijken en reserveren. Je zoekt in 100 landen naar meer dan 72.000 hotels en je hebt de keus uit een wereldwijd aanbod van de grote autoverhuurorganisaties. Met BudgetAir.nl kun je zelf je reizen samenstellen door losse reisonderdelen te combineren en online te reserveren.*Low cost maatschappijen: Ryanair, Easyjet, Transavia, Virgin Express, Vueling, WizzAir, Thomsonfly, FlyBe, Hapag Lloyd Express, German Wings, Jet2, en Sky Europe.Kijk voor actuele acties van BudgetAir op tdnieuws.nl

Vergoedingen
Event
Commissie EUR


Last Click - Kortingscode / Cashback
8 EUR


Last Click - Travel Blogs
13 EUR


Assist Clicks
4 EUR
Uitgebreide programma beschrijvingWil je de beste kwaliteit, veel keuze en uitstekende service voor elk vliegticket dat je boekt? Kies dan voor BudgetAir.nl. De prijs-kwaliteit verhouding die je krijgt voor vliegtickets van BudgetAir.nl is super. We kunnen de prijzen laag houden terwijl de service hoog in het vaandel blijft. Bij BudgetAir.nl kies je voor vliegtickets naar vele topbestemmingen wereldwijd. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stedentrip New York, relaxen op het strand van Barcelona of cultuur opsnuiven in Rome? Maar ook voor vliegtickets naar Lissabon, Bangkok of Toronto ben je bij BudgetAir.nl aan het juiste adres. Je kunt vertrekken vanaf één van de luchthavens in Nederland of net buiten de grens, dat maakt het eenvoudig en makkelijk reizen.Je boekt bij alle bekende airlines, zoals KLM en Ryanair.


Wat biedt BUDGETAIR u als affiliate:


Uitstekende publishervoorwaarden
Cookietijd: 30 dagen
Hoge provisie
Proactief programma management


Keyword Policy


De Keyword policy is Restriced.

Het is ten strengste verboden om PPC campagnes op Google of Bing te behren om BudgetAir op enigerlei wijze te promoten. Voor alle zoekmachines moet u de volgende beperkingen in acht nemen.

Het is niet toegestaan ​​om keywords op basis van BudgetAir en daarbij behorende spelfouten in te kopen.

Dit geldt voor zowel de titel, beschrijving, URL en zichtbare URL.

Mocht er toch toestemming zijn voor het promoten van BudgetAir via een zoekmachine, dan moet de consument verwezen worden naar de website van de publisher.

Een directe verwijzing naar BudgetAir is verboden. Tevens is het verboden om ® , © of TM te gebruiken achter een merknaam van BudgetAir Aanvullende informatieCookietijd:
30 dagen


Maximale keuringstijd:
200 dagen


Prepayment programma:
Nee


Product feed:
Nee


Keyword marketing
Closed


Email marketing:
Open na goedkeuring preview


Cashback/ Loyalty sites:
Toegestaan


Kortingscode sites:
Toegestaan


Prijsvergelijkers:
Toegestaan


Social Media
Toegestaan


Deeplinken
Ja, via deeplink generator


API
Nee


Mobiele site
NeeSEAZoekmachinemarketing niet toegestaan:

Het is niet toegestaan om rechtstreeks verkeer te sturen naar BudgetAir (via Adwords bijv);
Het is niet toegestaan om te bieden/verwijzen naar zoekwoorden die betrekking hebben op de merknaam BudgetAir 
Geen ad teksten met afzender BudgetAir of afgeleide url op te nemen als bijv:
BudgetAir kadobon;
Geen ad teksten met het ons merknaam of misspellingen hierin vermeldt.
Blackbox/blind traffic is niet toegestaan (zonder uitdrukkelijke toestemming van adverteerder).

Beëindigen samenwerkingPublishers* met wie BudgetAir de samenwerking niet wil continueren, dienen binnen 5 werkdagen hun links/banners te verwijderen.

5 werkdagen na de berichtgeving zal de samenwerking worden beëindigd.

*Dit geldt voor alle publishers, m.u.v. fraude publishers. Deze kunnen per direct worden afgesloten.Contactpersonen TradedoublerAccount Manager:

Wouter Zandee(wouter.zandee@tradedoubler.com)

Telefoon: +31 (0)10 28 63 951Publisher Manager:

Publisher Team NL (publisher.nlbe@tradedoubler.com)Inloggen in uw Publisher Account                                                               Aanmelden bij Tradedoubler  


Meer over BudgetAir