Kortingscode(s) voor Brunotti.com

Info over Brunotti.com

Brunotti.com logo

Het merk Brunotti
Brunotti is een internationaal boardsports lifestyle merk sinds 1979, bestaande uit boards, sportswear, footwear, bags, eyewear en stationary. Brunotti koestert de authenticiteit van het merk en de lifestyle. Brunotti draagt de "Feelin' good" factor op verschillende manieren uit. Op dit moment is het merk Brunotti vertegenwoordigt in meer dan 20 landen, met name in Europa. Brunottishop.com is de grootste online Brunotti shop van Nederland met de breedste collectie en grootste voorraad.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Brunotti heeft veel respect voor mens en planeet. Daarom wordt er bij al bedrijfsprocessen rekening gehouden met de leefomgeving en ethische standaarden. De processen, van productie tot levering, worden zorgvuldig gecontroleerd.

Eerlijk Productieproces
Leveranciers van Brunotti produceren volgens het Production Quality Manual en garanderen zo een eerlijk en kwalitatief goed productieproces. Ook werken de producenten volgens de Business Social Compliance Initiative (BSCI). De BSCI is het grootste zakelijke platform voor het verbeteren en naleven van goede werkcondities voor werknemers wereldwijd.

Missie
Graag wil Brunottishop.com in de top 3 eindigen van beste webwinkels binnen de branche. Dit wil Brunottishop.com bereiken met een hoge servicegraad. Hierin zal snelheid van levering, de retour procedure en klantenservice een belangrijke rol spelen, voor zowel in binnen- als buitenland.

Belangrijke informatie voor affiliates
• Brunottishop.com biedt een hoge service aan klanten.
• Supersnelle leveringen via UPS
• Online klantenservice die binnen 24 uur antwoord geeft op gestelde vragen,
• Unieke verzendwijze: klanten ontvangen de bestelde goederen in een speciaal verzegelde luxe Brunotti giftbox.
• Gratis verzending vanaf €50,00
• De gemiddelde orderwaarde voor Brunottishop.com bedraagt € 105,00! Brunotti is een internationaal boardsports lifestyle merk sinds 1979, bestaande uit boards, sportswear, footwear, bags, eyewear en stationary. Brunotti koestert de authenticiteit van het merk en de lifestyle. Brunotti draagt de "Feelin' good" factor op verschillende manieren uit. Op dit moment is het merk Brunotti vertegenwoordigt in meer dan 20 landen, met name in Europa. Brunottishop.com is de grootste online Brunotti shop van Nederland met de breedste collectie en grootste voorraad.

Meer over Brunotti.com