Info over Bouwlampkoning.nl

Bouwlampkoning.nl logo

BouwlampKoning, onderdeel van LedKoning, biedt jou alles op het gebied van bouwlampen. Denk hierbij aan bouwlampen met statief, LED schijnwerpers met sensor of werkend op zonne-energie. Bouwlampkoning is gespecialiseerd in alle soorten LED bouwlamp verlichting.

Omdat Bouwlampkoning al vele jaren ervaring hebben met het inkopen en importeren van LED-verlichting is Bouwlampkoning bijzonder goed op de hoogte van de prijzen in de markt. Zowel in China (waar vrijwel alle led producten geproduceerd worden) als in Nederland. De BouwlampKoning zal altijd de scherpste prijs bieden in verhouding tot de kwaliteit.

De juiste prijs en de goede kwaliteit zijn voor de klanten bijna vanzelfsprekend. De uitmuntende service blijft echter iedere keer weer verbazen, precies zoals Bouwlampkoning vindt dat het moet zijn! Bouwlampkoning staat altijd voor jou klaar om vragen te beantwoorden en uitdagingen aan te gaan. Om problemen op te lossen en om service te verlenen. Om je bovenal iedere keer weer positief te blijven verbazen!

Voordelen van BouwlampKoning:
• Voor 23:45 uur besteld, de volgende dag in huis
• Hoge kwaliteit led verlichting, 2 jaar garantie
• Gratis verzending vanaf € 99,- (NL en BE)
• Klantbeoordeling van 9,2 (8500+ reviews)
• Alles uit eigen voorraad geleverd

Wij zijn BouwlampKoning: een online winkel gespecialiseerd in professionele bouwlampen
Dé online specialist in bouwlampen, dat is BouwlampKoning. Je kunt bij ons terecht voor zeer uiteenlopende soorten LED bouwlampen, ook wel LED schijnwerpers en LED breedstralers. We bieden onder andere bouwlampen met accu, bouwlampen op statief, bouwlampen met sensor en werklampen. Bovendien hebben we solar schijnwerpers op zonne energie, en multicolor RGBWW schijnwerpers ter decoratie.

BouwlampKoning - Koning in kwaliteit
Het assortiment aan bouwlampen is niet alleen uiteenlopend, maar ook met grote zorg geselecteerd. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. De LED bouwlampen bieden een hoge lichtopbrengst tegenover een laag energieverbruik. Dit is duurzaam én financieel aantrekkelijk. Bovendien betreft het kwalitatieve lampen met een zeer degelijke en hoogwaardige afwerking. Daardoor zijn de lampen ook voor professionele doeleinden uitermate geschikt.

BouwlampKoning - Koning in prijs
Hoewel we een hoge kwaliteit willen garanderen, is ook prijs een belangrijke factor in uw overweging. We vinden het belangrijk om een eerlijke prijs te vragen, die in verhouding is met de kwaliteit en de mogelijkheden van het artikel dat je ontvangt. Daarom houden wij de kosten van onze LED bouwlampen te aller tijden zo scherp mogelijk.

BouwlampKoning - Koning in service
De medewerkers van de afdeling klantenservice staan klaar voor al uw vragen. Zij hebben stuk voor stuk een expertise op het gebied van LED producten, en kunnen daarmee al uw twijfels wegnemen. Tevens beloven we transparante communicatie, supersnelle levering en een nette verpakking van de bouwlampen. Het is voor ons vanzelfsprekend dat je alleen met de allerbeste webshop service tevreden bent.

Showroom en magazijn Bouwlampkoning
Ons hoofdkantoor is gevestigd aan de rand van ‘s-Hertogenbosch. In de basis zijn we een online winkel, maar indien gewenst kun je naar onze showroom komen, op dezelfde locatie als het hoofdkantoor, waar een van onze medewerkers je verder helpt. We vragen je wel een afspraak te maken, zodat we de service kunnen garanderen die je van ons gewend bent. Dit kan door te bellen (073 704 11 00) of een mail te sturen (info@bouwlampkoning.nl). Het is wel van belang in acht te houden dat ons kantoor geen voorraadlocatie is. Het centrale magazijn bevindt zich namelijk in Best. Dit betekent dat er maar weinig artikelen zijn die je direct bij de showroom kunt meenemen.

Eventueel is het mogelijk om een online bestelling af te halen bij ons magazijn in Best. Neem hiervoor contact met ons op.

Meer over Bouwlampkoning.nl