Kortingscode(s) voor Bonsai Boy of New York

Info over Bonsai Boy of New York

Bonsai Boy of New York logo

Grootste leverancier van Bonsaibomen en benodigdheden op internet met honderden artikelen tegen lage groothandelsprijzen. Een verscheidenheid aan bonsai, waaronder jeneverbessen, Azalea, Rozemarijn, Borstelkers, Nieuw-Zeelandse theeroos, Citrusbomen, Sneeuwroos Serissa en nog veel meer. De unieke bomen en fonteinen van Bonsai Boy zijn geprijst vanaf $20.

FAQ

Hoe moeilijk is het om een bonsaiboom te kweken en te onderhouden?

Helemaal niet! Het verzorgen van een bonsai is gemakkelijk en lonend voor alle niveaus van enthousiastelingen. Het vereist echter een regelmatige INZET voor voldoende natuurlijk licht en regelmatig water geven. Bepaalde soorten kunnen wat meer "verwaarlozing" verdragen dan andere en zijn geschikt voor beginners waar het zorgniveau onzeker is.

Hoe vaak moet ik mijn bonsaiboom water geven?

In tegenstelling tot een kamerplant, gebruiken bonsaibomen een "vrij doorlatende" grondsoort omdat hun wortels geen "natte voeten" kunnen verdragen. Bovendien worden ze op aanzienlijk minder grond gekweekt en hebben ze daarom vaker water nodig. Factoren zoals de locatie van de boom, de temperatuur, de lichtomstandigheden, de hoeveelheid gebruikte grond en de wisselende seizoenen bepalen de frequentie van de watergift. U kunt te weten komen wanneer uw boom water nodig heeft door het gebladerte te observeren, de grond te testen met uw wijsvinger net onder het oppervlak of gewoon door het gewicht van de pot. (Hoe droger de boom, hoe lichter hij zal aanvoelen.) Om het giswerk uit het besproeien te halen, raden we een goedkope vochtmeter aan die net als een thermometer werkt, steek deze in de grond en de naald zal je vertellen of het tijd is om water te geven.

Hoe is het miniaturiseren van een boom mogelijk?

Er worden verschillende technieken gebruikt om een bonsaiboom klein te houden. De boom wordt gekweekt in een container, het trimmen, snoeien, verpotten en andere zorg die de bonsaiboom krijgt - alles draagt bij aan het uiteindelijke resultaat van beperkte groei. Dwergbomen worden vaak in een natuurlijke omgeving aangetroffen, maar bij Bonsai wordt deze omgeving kunstmatig voorzien. Bonsai wordt gekweekt in ondiepe bakken waarvan de grootte de hoeveelheid aarde bepaalt waarin de wortels kunnen groeien. Deze omgeving beperkt zeker de groei van de wortels en zijn functies.

Meer over Bonsai Boy of New York