Delen

Info over Bonprix

Bonprix logo

Met meer dan 16,000 producten waaronder kleding voor haar, voor hem en voor kinderen, maar ook lingerie, schoenen, meubels, interieur, sport en zwemkleding bedient Bonprix meer dan 14 miljoen klanten in Europa en maakt het fashion beschikbaar voor iedereen!

We willen onze klanten wereldwijd met onze fashion inspireren. Dat is onze grote passie en daar werken we hard aan.

Bonprix is een internationaal modebedrijf met hoofdkantoor in Hamburg. Ze pakken de nieuwste trends op en vertalen ze naar inspirerende mode voor allerlei gelegenheden en stijlen - en dat in vele maten. Met de vijf eigen labels en maandelijks nieuwe collecties kunnen hun klanten deze fashion steeds weer opnieuw ontdekken, wereldwijd in de online-shops, in de catalogi of in de Duitse fashion stores.

Bij ons vindt iedere vrouw haar lievelingslook, ongeacht haar kledingstijl, leeftijd of maat.

Onze klanten zijn voor ons geen stereotypes met zogenaamde ideale maten. Vrouwen zijn net zo divers als het leven zelf en hebben allemaal hun eigen, andere wensen en behoeftes. Deze visie is de kern van ons merk. En we zien het als onze missie, dat elke vrouw bij ons kleding vindt waarin ze zich goed voelt zoals ze is. Want geen enkele uitstraling is mooier dan die van een vrouw die blij is met zichzelf.
Voor onze klanten zijn we een betrouwbare partner als het gaat om fashion en lifestyle. Bij bonprix kun je niet alleen je hele gezin van top tot teen in het nieuw steken, maar ook je interieur.
Kortom, ons merk staat voor inspiratie en diversiteit. Onze purpose? Dat elke vrouw met een goed gevoel en glimlach op haar lippen kan zeggen: Bonprix – it’s me.

FAQ

Zijn producten bij Bonprix duurzaam?

'Duurzaam' katoen is katoen die sociaal verantwoord en milieuvriendelijk wordt geteeld en verwerkt. Hieronder vallen ook Cotton made in Africa (CmiA) en biologische katoen. In 2017 gebruikten we al voor meer dan 40 miljoen producten (70% van al onze artikelen van katoen) katoen die afkomstig is uit duurzame teelt. Dat is een goed gevoel. Voor hen die ermee werken en voor hen die het dragen. En natuurlijk ook voor het milieu. Maar dat vinden we nog niet genoeg: in 2020 willen we voor de volle 100% katoen uit duurzame teelt gebruiken. Dat gaat dan momenteel om ongeveer 50 miljoen producten, ca. 50% dus van ons hele textielaanbod.

Wat maakt Bonprix bijzonder?

Bij ons vindt iedere vrouw haar lievelingslook, ongeacht haar kledingstijl, leeftijd of maat. Onze klanten zijn voor ons geen stereotypes met zogenaamde ideale maten. Vrouwen zijn net zo divers als het leven zelf en hebben allemaal hun eigen, andere wensen en behoeftes. Deze visie is de kern van ons merk. En we zien het als onze missie, dat elke vrouw bij ons kleding vindt waarin ze zich goed voelt zoals ze is. Want geen enkele uitstraling is mooier dan die van een vrouw die blij is met zichzelf.
Voor onze klanten zijn we een betrouwbare partner als het gaat om fashion en lifestyle. Bij bonprix kun je niet alleen je hele gezin van top tot teen in het nieuw steken, maar ook je interieur. Kortom, ons merk staat voor inspiratie en diversiteit. Onze purpose? Dat elke vrouw met een goed gevoel en glimlach op haar lippen kan zeggen: Bonprix – it’s me.

Waarvoor staat het merk Bonprix?

Wij vinden dat je je lievelingsitem niet lang moet hoeven zoeken, maar gewoon moet vinden!
Bonprix houdt van het leven! Ook al gaat het er af en toe turbulent aan toe. Of het nu gaat om de drukte van alledag of bijzondere momenten en gelegenheden: we kennen de behoeften en wensen van vrouwen, niet in de laatste plaats uit eigen ervaring. Want wij bij Bonprix zijn net zo bont en divers als onze klanten. En we zijn ervan overtuigd: als je je goed voelt en blij bent met jezelf, straal je dat ook uit!
We willen dat bonprix fashion gewoon precies goed aanvoelt. Daarom vinden we het belangrijk om zo dicht mogelijk bij onze klanten te staan. De wensen en suggesties in de vele productreviews zien we dan ook als serieuze en positieve aansporing om onszelf te verbeteren. In onze webshop proberen we onze klanten met verschillende wijzers en adviezen met betrekking tot maten en pasvorm bij te staan in hun beslissingen. Fashion van bonprix moet meer dan er alleen goed uitzien, fashion van Bonprix moet onze klanten een goed gevoel geven en dat elke dag weer!

Hoe werkt een kortingscode bij Bonprix?

Je kunt je kortingscode zowel online als telefonisch verzilveren.
Bij je online-bestelling voer je de code in het desbetreffende venster tijdens het bestellen in. N.B: de korting is dan nog niet direct zichtbaar, pas aan het eind van de bestelling, nadat je bent ingelogd, is de korting te zien. Dat geldt tevens voor de verzendkosten bij gratis levering. Deze zijn ook pas aan het eind van de bestelling verwijderd.
Kortingscodes zijn vaak onder bepaalde voorwaarden geldig. Let bijvoorbeeld op de aangegeven minimumbestelwaarde en de geldigheidsduur. Bovendien kan er maar van één actie tegelijkertijd worden geprofiteerd.

Meer over Bonprix