Kortingscode(s) voor Body & Fit

Klik hier voor de korting bij Body & Fit

Body & Fit

Verdien €10 voor elke doorverwezen vriend

Geldig tot 31-12-2021

Bekijk kortingscode »

Info over Body & Fit

Body & Fit logo

Al sinds 1995 is Bodyandfit.com/nl-nl werkzaam op het gebied van sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten. Gedurende deze tijd heeft Bodyandfit.com/nl-nl niet alleen een schat aan ervaring opgebouwd, maar ook één van de grootste assortimenten, met alleen topproducten waar Bodyandfit.com/nl-nl voor honderd procent achter staat.

Bodyandfit.com/nl-nl
Dankzij het distributiecentrum in Heerenveen kan Bodyandfit.com/nl-nl u als klant nu en in de toekomst nog beter van dienst zijn, door een nog snellere levering uit voorraad van originele producten met altijd een goede houdbaarheidsdatum.

Dankzij degezamenlijke inkopen kan Bodyandfit.com/nl-nl u altijd een zeer lage prijs garanderen.

Natuurlijk staat Bodyandfit.com/nl-nl altijd voor u klaar met een eerlijk en goed advies!

De Body & Fitshop winkels staan voor:
• Altijd het grootste assortiment tegen de laagste prijs;
• 90 topmerken met meer dan 1000 verschillende producten sportvoeding en dieetproducten;
• Levering uit voorraad van originele producten met altijd een goede houdbaarheid;
• Betrouwbaarheid door jarenlange ervaring.

Voor deze campagne is een productfeed met meer dan 1100 producten beschikbaar. Feedback, ideeën of suggesties m.b.t het promotiemateriaal wordt op prijs gesteld door Bodyandfit.com/nl-nl. Dit kunt u via het ticketsysteem doorzetten. Al sinds 1995 is Bodyandfit.com/nl-nl werkzaam op het gebied van sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten. Gedurende deze tijd heeft Bodyandfit.com/nl-nl niet alleen een schat aan ervaring opgebouwd, maar ook één van de grootste assortimenten, met alleen topproducten waar Bodyandfit.com/nl-nl voor honderd procent achter staat.

Meer over Body & Fit