Kortingscode(s) voor Big Dill Pickleball Co

Delen

Info over Big Dill Pickleball Co

Big Dill Pickleball Co logo

Pickleball is de snelst groeiende sport in de Verenigde Staten, en dit merk is serieus een "grote dille!" Overweeg Big Dill Pickleball Co. voor de snelle groei van pickleball, unieke winkelvondsten, sportartikelen, buitenspellen, kousenvullers, cadeau-idee├źn voor degenen die alles hebben, grootouders/senioren, gezinnen/kinderen en meer.

Big Dill Pickleball Co. is een uniek merk dat eigendom is van een vrouw en dat plezier biedt met pickleball-paddles, ballen en accessoires. Deze USA Pickleball-goedgekeurde paddles zijn een uitstekend cadeau voor kinderen tot senioren of gezinnen, en richten zich op de beginnende tot middelmatige pickleball-speler die hun spel naar een hoger niveau wil tillen en ook veel plezier wil hebben.
Big Dill Pickleball Co. werd in 2020 opgericht in Salt Lake City, Utah, door oprichter Katy Luxem, toen ze geen pickleball-peddels met persoonlijkheid of kwaliteit kon vinden om te kopen nadat ze geobsedeerd was geraakt door de sport. Big Dill Pickleball Co. biedt leuke ontwerpen, maar is geen grap. De passie van het bedrijf draait om unieke, hoogwaardige pickleball-paddles die plezier bieden voor alle leeftijden. Veel pickleball-paddles zien eruit als de zijkant van een camper of zijn geschikt voor de professionele speler tegen een hoge prijs. Paddles en uitrusting van Big Dill Pickleball Co. zijn gemaakt voor ALLE pickleball-spelers, van beginners tot spelers op toernooiniveau. We hebben meer dan 10.000 spelers geholpen de perfecte paddle te kiezen en te genieten van de steeds populairdere sport pickleball.

Meer over Big Dill Pickleball Co