Kortingscode(s) voor Berkenrhode.nl

Delen

Info over Berkenrhode.nl

9.2 Zoover | Park Berkenrhode Berkenrhode.nl logo

Berkenrhode - Holidays / Vacantions / Accommodations

Midden in de bossen gelegen en in het hart van de Hoge Veluwe bevindt zich Berkenrhode.nl; een vakantiepark met luxe en comfortabele vakantiehuizen voor gezelschappen tot 20 personen. Het is de ideale uitvalsbasis voor een actieve en ontspannen vakantie in de natuur met het gezin, de familie of vriendengroep. Dankzij het ruime aanbod aan vakantiehuizen, faciliteiten én de omgeving ontbreekt het de bezoeker aan niets en geniet menvan een welverdiende vakantie op de Veluwe.

Accommodaties
Bij Berkenrhode.nl zijn de vakantiehuizen omgeven door natuur en voorzien van luxe en comfort. Zo kan de vakantieganger zorgeloos genieten in één van de vakantiehuizen variërend van sfeervolle bungalows en chalets tot luxe lodges en groepsaccommodaties. De accommodaties beschikken over een sfeervolle en ruime living, volledig ingerichte keuken, slaapkamers met comfortabele boxspringbedden en een luxe badkamer met inloopdouche en toilet. Verder beschikt elke accommodatie over een ruim gemeubileerd terras en een eigen parkeerplaats waar men de auto kwijt kan. Voor dat extra beetje ontspanning zijn er ook wellness lodges beschikbaar. In de wellness lodges bevinden zich een sauna, jacuzzi en/of hottub. Dat is pas zorgeloos genieten!

Faciliteiten
Een verblijf bij Berkenrhode.nl betekent ook optimaal gebruik maken van de parkfaciliteiten. In het verwarmde buitenzwembad kunnen de kinderen uren waterpret beleven. De allerkleinsten kunnen terecht in het kinderbad. Na afloop kan de bezoeker genieten van de zon op de ligbedden, welke zich rond het zwembad bevinden. Kinderen kunnen zich vermaken in twee uitdagende speeltuinen waar ze kunnen schommelen, klimmen en springen op de reuze trampoline. Ook is er een animatieteam aanwezig in de schoolvakanties. De kinderen vermaken zich op en top. Bij Berkenrhode.nl is er ook de mogelijkheid om fietsen te huren, om heerlijk een dagje te fietsen op de Veluwe. Aan het einde van de dag kunnen de bezoekers van het park terecht in de cafetaria voor een drankje of genieten van een heerlijke maaltijd bij Le Grand Café.

Voordelen van Berkenrhode:
• Verwarmd buitenzwembad;
• Unieke ligging op de Hoge Veluwe;
• Animatie in de schoolvakanties;
• Wellness mogelijkheden in de accommodaties.

Meer over Berkenrhode.nl