Info over Beautyfashionshop

TrustedShops logo

TrustedShops score

Beoordeling:
4.47 / 5.00
Goed | 5292 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Beautyfashionshop logo

Beautyfashionshop - Health & Pharmacy / Beauty & Health

Bij Beautyfashionshop.nl kun je terecht voor een breed scala aan huidverzorgingsproducten, make-up en parfum. Wij zijn jouw online beautyspecialist en bieden je een deskundig en vrijblijvend antwoord op al je beautyvragen. Onze focus ligt daarbij op professionele huidverzorging en huidproblemen. Wij streven ernaar jou te helpen, zoals je ook in een salon geholpen zou worden!

Huidverzorging en oplossingen voor huidproblemen
Huidproblemen – veel mensen hebben er last van. Enkele van de meest voorkomende huidproblemen zijn acne, eczeem en couperose. Ook kun je een lastig huidtype hebben, zoals een gevoelige huid of een droge huid. Welk huidprobleem of huidtype je ook hebt, de kans is groot dat je niet precies weet hoe jij je huid het beste kan verzorgen. Er zijn zoveel producten op de markt, hoe kom je erachter wat écht werkt? Daarnaast kan het zijn dat jij je schaamt voor je huidprobleem. Misschien is de stap om naar de huisarts of schoonheidsspecialiste te gaan nog te groot. Het team van Beautyfashionshop staat altijd voor je klaar om je van deskundig advies te voorzien. Wij weten welke producten het huidprobleem daadwerkelijk aanpakken en we kunnen je helpen bij het samenstellen van een verzorgingsroutine die perfect op jouw huidtype is afgestemd. Wil je eerst zelf producten proberen die bij jouw huidprobleem of huidtype passen? Bestel dan een sample pakket! Elk pakket bevat meerdere samples die zijn afgestemd op een bepaald huidtype of huidprobleem. Zo kun je kennis maken met de producten!

Make-up en parfum
Onze focus ligt op het aanbieden van de beste huidverzorgingsmerken en op het deskundig adviseren van klanten. Maar wij als beautyliefhebbers begrijpen dat make-up en parfum niet mogen ontbreken! Met deze producten kun je eindeloos experimenteren om je eigen stijl te vinden. Dat niet alleen, make-up en parfum zijn ook nog eens prachtige cadeaus voor dierbaren.

Meer over Beautyfashionshop