Delen

Info over Avis

Avis logo

Avis Budget Autoverhuur is ��n van de grootste autoverhuurbedrijven in Nederland en een franchisenemer van Avis Budget Group. Avis Budget Group is een toonaangevende wereldwijde leverancier van mobiliteitsoplossingen, zowel via de Avis en Budgetmerken die meer dan 10.000 verhuurkantoren hebben in ongeveer 180 landen over de hele wereld

Klanten kunnen bij Avis terecht voor het huren of leasen van auto?s, zowel zakelijk als particulier. In Nederland heeft Avis een landelijk dekkend netwerk met een groot wagenpark met diverse personenauto's, bestelauto's, verhuisauto's en vrachtauto's.

Voordelen van het programma:
? Hoge naamsbekendheid;
? Groot aanbod van te huren voertuigen;
? Direct te huren;
? Verschillende acties;
? Hoog conversiepercentage;
? Hogere vergoeding voor betere prestaties.

Eerlijk zijn is het motto van Avis.nl.
Een auto huren is niet altijd een makkelijke klus. Is dit de beste prijs voor deze auto? Passen alle koffers wel? Het zorgt voor veel vragen. Daarom zorgt Avis ervoor dat het altijd duidelijk is wat de consument krijgt.

Geen verrassingen. Gewoon de beste auto. In de buurt op te halen of zelfs thuis bezorgd en met de juiste verzekering. Avis ontzorgt waar mogelijk, denkt vooruit en lost op als het nodig is.

Op de website wordt geprobeerd iedere stap en ieder detail zo goed mogelijk uit te leggen. En ook de algemene voorwaarden staan zo helder mogelijk beschreven.

Indien de consument er niet uit komt, is dat geen probleem. Avis helpt graag op een manier die bij de consument past. De vestigingen zijn 7 dagen per week bereikbaar en het callcenter is bereikbaar tijdens kantooruren.
Consumenten kunnen terecht in de chat, op whatsapp of kunnen telefonisch in contact komen met een medewerker.

Meer over Avis