Kortingscode(s) voor Aussiebum

Info over Aussiebum

Aussiebum logo

Tegenwoordig is aussieBum uitgegroeid van een bescheiden eettafelproject in Drummoyne tot een wereldwijd triomfantelijk succesverhaal dat nog steeds een levendig onderwerp is in het bedrijfsleven.

Het is met een zekere mate van ironie dat veel van die Aussie-retailers die het concept snel afwezen, nu trots het zelfgekweekte merk in voorraad hebben na het keurmerk van overzee.

Game op? Gewonnen.

Het internationale zakelijke succes van het bedrijf wordt herhaaldelijk erkend en sleepte in Australië belangrijke prijzen voor exportmarketing en e-commerce in de wacht. Dit omvat het winnen van de Australian Export Awards - Manufacturing in zowel 2007 als 2009. Meer recentelijk won het bedrijf de Australian Export Awards - eCommerce 2017.

Tegenwoordig produceert het bedrijf meer dan 1 miljoen ondergoed- en badkledingstukken, samen met frisse lifestyle-kledinglijnen. Elk aussieBum-kledingstuk wordt nog steeds ontworpen door Sean in Sydney, Australië.

Sean Ashby schrijft het groeiende succes van aussieBum toe aan vastberadenheid, zelfvertrouwen en een duidelijke weigering om de droom op te geven.

Durf risico's te nemen. Geinspireerd zijn. Waag die gedurfde eerste sprong.

Voel de natuurlijke geest van aussieBum in je.

Meer over Aussiebum