Kortingscode(s) voor Audioshop.nl

Info over Audioshop.nl

Audioshop.nl logo

Audioshop.nl is officieel dealer van het merk Soundmaster. Met o.a. een schitterende lijn aan retro hifi, platenspelers en DAB+ radio’s is Soundmaster een sterk opkomend merk in de audiowereld. Audioshop.nl levert direct uit voorraad, altijd tegen een scherpe internetprijs en natuurlijk binnen 1 dag bij de klant bezorgd. Daarbij komt dat klanten van Audioshop.nl profiteren van Soundmaster Service© : altijd 2 jaar garantie + ondersteuning en advies bij installatie en onderhoud.

Met een bovengemiddelde conversie, serieuze aankoopwaardes en kundige klantenservice is Audioshop.nl een interessante partij voor affiliates. Ook de hoge marges en het strak vormgegeven promotiemateriaal dragen bij aan de prestaties van uw campagne. Vragen? Stel ze gerust, Audioshop.nl benaderd vragen en opmerkingen pro-actief en beantwoord altijd binnen 1 dag.
Audio Shop is officieel dealer van Soundmaster voor Nederland en België. Met een fantastisch programma aan retro audio, DAB+ en internetradio's biedt Soundmaster een hoogwaardige serie aan kwaliteitsproducten voor jong en oud. Van retro platenspeler met opnamefunctie tot hippe bluetooth speakers : Soundmaster biedt de kwaliteit die u gewend bent tegen de allerbeste prijzen!

Audio Shop is onderdeel van Dutch Music Corporation, en daarmee onderdeel van een grote muzikale familie aan A-kwaliteits muziekwinkels. Voor u als klant betekent dat o.a. altijd de beste service op de producten, productkennis en hoogstaand advies door onze specialisten, 2 jaar standaard garantie.

Meer over Audioshop.nl