Kortingscode(s) voor Atlasti

Delen

Info over Atlasti

Atlasti logo

ATLAS.ti is een krachtige werkbank voor de kwalitatieve analyse van grote hoeveelheden tekstuele, grafische, audio- en videogegevens.

Geavanceerde tools helpen je om je materiaal op creatieve, maar systematische manieren te ordenen, opnieuw in elkaar te zetten en te beheren. ATLAS.ti houdt je gefocust op het materiaal zelf. Of uw vakgebied nu antropologie, economie, criminologie of geneeskunde is: ATLAS.ti voldoet aan uw behoeften op het gebied van kwalitatieve analyse!

ATLAS.ti helpt u betere inzichten te ontdekken met intuïtieve onderzoekstools en de beste technologie. Gebouwd voor elke behoefte: van elementaire analysetaken tot de meest diepgaande onderzoeksprojecten. Gebruik de meest intuïtieve en gemakkelijk te leren software op de markt. Met meer dan drie decennia ervaring is ATLAS.ti de enige software die u platformonafhankelijke toegang geeft tot alle versies (Windows, Mac, Web) met elke licentie (Student, Single, Multi of Site-licentie).

De Windows- en Mac-desktopversies zijn vloeiend compatibel met elkaar, zodat je projecten op elk moment heen en weer kunt verplaatsen en in een gemengd team kunt werken. U kunt ook projecten importeren van de webversie naar de desktopversies en vice versa. Gebruik de webversie voor eenvoudige en volautomatische teamsamenwerking in realtime - geen samenvoegen of uploaden van projecten en geen beheerder nodig.

Meer over Atlasti