Kortingscode(s) voor Athome

Delen

Info over Athome

Athome logo

Grootste selectie. Beste prijzen. Elke dag.
Kom en ontdek de Home D├ęcor Superstore met eindeloze gangpaden van must-have stijlen tegen prijzen die zo laag zijn dat je het niet gelooft. En het beste deel? Onze producten worden allemaal ondersteund door onze beste prijsbelofte.

Wauw! Selectie
Een magazijn ter waarde van ruimte in onze winkels maakt het gemakkelijk om comfortabel te bladeren met meer ruimte voor jezelf en verbeterde veiligheid voor onze klanten en teamleden. En met duizenden nieuwe aankomsten per maand, vindt u gangpad na gangpad eindeloze mogelijkheden!

Echt niet! Prijzen
Niet langer sticker-shock. Onze prijzen zijn zo laag - u doet een dubbele take. Dat komt omdat we alle onnodige franje uit onze superstore voor woondecoratie halen en al die besparingen aan u doorgeven. En het beste deel? U hoeft niet te wachten op een verkoop. Onze dagelijkse lage prijzen worden ondersteund door een beste prijsbelofte en een probleemloos retourbeleid.

Filantropie
Want thuis is belangrijker dan ooit.
Als bedrijf dat is gebouwd rond het belang van thuis, zijn we gepassioneerd om Habitat for Humanity te helpen samen met gezinnen te werken aan het bouwen van betaalbare woningen. In deze onzekere tijden is het belangrijker. dan ooit dat we samenkomen om deze nieuwe huiseigenaren te helpen veilige, sterke en stabiele gemeenschappen op te bouwen.

Meer over Athome