Kortingscode(s) voor Aosom

Delen

Info over Aosom

Aosom logo

Aosom is een wereldwijde marktplaats opgericht in 2009 met bedrijven en magazijnen in het VK, de VS, Canada, Duitsland, Spanje, Italië, Portugal en Frankrijk. We hebben meer dan tien webshops met veel bekende huismerken: Homcom, Outsunny, Pawhut en nog veel meer. Onze producten variëren van huis- en tuinmeubelen, babyproducten, dierbenodigdheden, fitnessapparatuur, buitenbenodigdheden, kantoorbenodigdheden tot benodigdheden voor woningverbetering. Het SKU-bedrag stijgt met 100% per jaar, tegelijkertijd stijgt de verkoop met 200% per jaar. Vanwege de hoogwaardige producten, verschillende promotionele activiteiten, efficiënte logistiek en verkoopservice en tijdige klantenservice, geniet Aosom een ​​goede reputatie bij klanten over de hele wereld.

Affiliate marketing is een van de belangrijkste marketingkanalen van Aosom, waarbij de marketinguitgaven jaarlijks met 500% toenemen. We hebben al een groot aantal uitgevers van hoge kwaliteit, sommige van hen, waaronder COUPONS4U GmbH , Kiesproduct / Shoparize , Sparwelt GmbH en Heidorn GmbH, brengen ons enorme verkopen en verkeer en ze ontvangen ook een groot aantal commissies en bonussen in ruil.

Word lid van Aosom en ontvang de volgende voordelen:Hoge commissietarieven
AOV:> 120 euro
Hoge conversieratio
Hoge ECPM
Laag bouncepercentage voor websites
Lage retourtarieven
Regelmatige promotie: kortingen, prijsverlagingen, banners, enz.
Productfeed
Affiliate Marketing Specialist - Individueel accountbeheer
Verdere samenwerkingsmogelijkheden: plaatsingen, nieuwsbriefcampagnes, exclusieve kortingen, verhoogde CPA op bepaalde SKU's
Geen verzendkosten

Meer over Aosom