Kortingscode(s) voor Anyvan

Delen

Info over Anyvan

Anyvan logo

Een van de toonaangevende leveranciers van transportoplossingen in het VK. We helpen klanten geld te besparen door alles en overal te verplaatsen met directe prijzen voor leveringen en verhuizingen, terwijl we helpen de hoeveelheid CO2-uitstoot die door de transportindustrie wordt geproduceerd te verminderen. Via ons partnerprogramma kunt u alle producten van AnyVan promoten; leveringen, verhuizingen, vervoer van voertuigen en piano's.

Sinds de oprichting in 2009 is AnyVan uitgegroeid van een klein biedplatform tot een van de marktleiders, en is het de eerste die directe prijzen introduceerde voor leveringen en verhuizingen in het VK. We voltooien nu gemiddeld 30.000 boekingen per maand en blijven groeien. We hebben een 'Excellent' rating op Trustpilot uit meer dan 40.000 reviews.

We hebben een eenvoudig maar effectief partnerprogramma ontwikkeld met Gumtree, eBay, Preloved, Zoopla en nog veel meer, waar we klanten in staat stellen om onmiddellijke en betaalbare offertes te krijgen.

We breiden ons partnerprogramma nu uit door aan te bieden;


Geweldige CPA's van 4,75% op de totale bestelwaarden
Snelle commissiegoedkeuringen
Hoge goedkeuringspercentages
We hebben veel energie gestoken in het ontwikkelen van een naadloze gebruikerservaring op onze website, die een hoge conversieratio heeft
We hebben een geweldige toolkit voor de soorten tekstlinks en communicatie die converteren
Potentieel om uw cashback% te upgraden


Commissie & Cookieperiode
AnyVan biedt momenteel een commissiestructuur van 4,75% en we hebben een cookieperiode van 30 dagen.
We accepteren geen cashback-verzoeken bij gebruik in combinatie met 'AnyVan-tegoed' boven de waarde van £ 5 of als de boeking min eigen vermogen creëert.


AnyVan Creatief
Om uw website fris en actueel te houden, veranderen we onze advertentie regelmatig en ondersteunen we elke promotie met een nieuwe reeks advertenties. Kies gewoon de maat die het beste bij u past en wij doen de rest, zodat u uw CTR's kunt verhogen en uw commissie kunt behalen. Partners mogen alleen advertenties gebruiken die door AnyVan via hun Affiliate Window-account worden geleverd.

Meer over Anyvan