Kortingscode(s) voor AneWOW

Delen

Info over AneWOW

AneWOW logo

AneWOW - Fashion

Anew - AFRO-NEWOW werd opgericht met een rebelse geest en een verheven doel, om Designer HeadWraps aan te bieden tegen revolutionaire prijzen. Het begon allemaal vanuit mijn geboorteplaats in Limpopo, een noordelijkste provincie van Zuid-Afrika. Opgroeien in die stad was een uitdaging voor mijn gezin, omdat we uit de middenklasse kwamen, maar iemand die altijd trots is geweest op zijn traditionele waarden. Ik heb gezien dat HeadWraps vroeger werden gebruikt voor de traditionele hoofdbedekking van de dames en nu is het een trend. Zo begon de reis van het verkopen van HeadWraps en we dachten: waarom konden we dit niet aan de wereld verkopen?

Met mijn liefde voor mode en passie voor zelfexpressie reisde ik door vele moderne steden zoals New York, Tokio, Parijs, Hong Kong, Seoul en ontmoette ik velen in kleding, stoffen en door mode beïnvloede mensen. Wat nu nodig was, was een goed team en om visies om te zetten in realiteit.

Eindelijk was het Hong Kong waar ik voorbestemd was om mijn onderneming te beginnen. Ik ontmoette iemand die precies op mij leek, dezelfde passie, enthousiasme en de WIL om iets te doen deelde. Dat is hoe ANEWOW HeadWraps zijn reis begon door een team van 7 ontwerpers te vormen.

We zijn begonnen met het aanbieden van luxe trendy Afrikaans geïnspireerde mode en accessoires tegen betaalbare prijzen. Al onze kledingstukken zijn gemaakt met unieke premium stof. We hebben een belofte aan onszelf dat we elegante HeadWraps voor onze klanten zullen blijven maken, want uiteindelijk is elegantie alleen schoonheid die nooit vervaagt.

Meer over AneWOW