Delen

Info over Alka.nl

Alka.nl logo

Verzuring van het lichaam is met de huidige westerse levensstijl een toenemend probleem waardoor vaak veel lichamelijke klachten ontstaan. Met de unieke producten van Alkavitae.nl kunnen mensen op aangename en comfortabele wijze werken aan het dagelijks ontzuren van het lichaam.

Voordelen Alka Vitae:
• Scherpe prijzen
• Veel betaalmethoden
• Geen verzendkosten
• Goede service (9,4 via feedback company)
• Telefonisch en online advies

Alka.nl is een internationaal opererende onderneming gespecialiseerd in het ontwikkelen en op de markt brengen van producten op het gebied van lichaamsontzuring.

Uw gezondheid ondersteunen zou volgens ons op een comfortabele, eenvoudige en natuurlijke manier moeten verlopen. Dat gezond zijn meer inhoudt dan niet ziek zijn. Om het beste uit het leven te halen, vinden wij dat producten simpel in gebruik moeten zijn, lekker en vooral moeten bijdragen aan gezondheid en vitaliteit.

Wij zijn Alka®, een Nederlands bedrijf en inmiddels 10 jaar specialist in lichaamsontzuring. Met de unieke, originele en deels gepatenteerde Alka® producten ondersteunt u de ontzuring van uw lichaam op een prettige, veilige en comfortabele manier.

Hoe onze lekkere kruidenthee jouw lichaam ontzuurt en ondersteunt:
Al sinds de oudheid houdt de mens zich bezig met het reinigen ofwel het ontzuren van het lichaam door het drinken van kruidenthee.
Kruiden bevatten elementen die het vermogen hebben om zuren in het lichaam op te lossen en te verwijderen.

Alka® Thee bevat een unieke samenstelling van maar liefst 52 verschillende soorten kruiden waardoor jouw lichaam optimaal gereinigd wordt.
Vanwege deze kruiden combinatie is Alka® Thee niet alleen gezond, maar ook lekker!
Je combineert actieve lichaamsreiniging met het drinken van een heerlijke frisse, milde kruidenthee.

Meer over Alka.nl