Kortingscode(s) voor AliExpress

Delen

Info over AliExpress

AliExpress logo

Ik zit erop. Alleen meldingen binnen het plugin-pictogram (zie foto) zijn geldig. Bovendien is het extensies verboden om de code van de AliExpress-website te wijzigen, inclusief maar niet beperkt tot het insluiten van hun knoppen / tekstvakken ergens op de AliExpress-website.
We vestigen ook uw aandacht op het feit dat cookie-stuffing op AliExpress verboden is.


De volgende soorten verkeer zijn vanaf 31 januari 2020 verboden in het AliExpress WW-partnerprogramma voor een aantal GEO *:


Dropshipping is een online winkel met AliExpress-producten die gebruikers niet doorverwijst naar de website van Ali.
Couponsites, sites-aggregators van kortingen en promotiecodes.
CPA-aggregators en -netwerken, evenals reclamebureaus en uitwisselingen voor het kopen van online advertenties.
Verkeersarbitrage - contextueel adverteren, het kopen van verkeer op sociale netwerken, teasernetwerken, pushmeldingen, andere manieren om verkeer te kopen met de daaropvolgende verwijzing van de gebruiker rechtstreeks naar AliExpress.


* Beperkingen zijn alleen van toepassing op verkeer vanuit Rusland, Armenië, Azerbeidzjan, Wit-Rusland, Georgië, Kazachstan, Kirgizië, Moldavië, Tadzjikistan, Turkmenistan en Oezbekistan.

Aanbevelingen voor het plaatsen van links naar gelieerde producten (producten waarvoor AliExpress een commissie in rekening brengt):


Gebruik de belangrijkste partnerlink van de aanbieding vanuit uw persoonlijke account. De hoofdlink leidt naar best.aliexpress.com - dit is een variant op de hoofdpagina van AliExpress, waar alle producten zijn aangesloten.
Als u individuele producten promoot, kunt u hun aansluiting controleren met behulp van de Link Tester-tool in uw Admitad persoonlijke account. Daar moet u een affiliate deep link invoegen, als het product niet is aangesloten, verschijnt er een bijbehorende waarschuwing.
U kunt ook links nemen van AliExpress-productfeeds, die alleen gelieerde producten bevatten.


Vanwege logistieke storingen in China kunnen sommige bestellingen die op of na 20 januari op AliExpress worden geplaatst, vertraging oplopen bij de verwerking en verzending. Om de levertijd te verkorten, vestigt u de aandacht van gebruikers op goederen met snelle levering en goederen verzonden vanuit lokale magazijnen in Rusland, Spanje, Frankrijk, Italië, Polen en Turkije.

Een lijst van producten met snelle levering en producten in lokale magazijnen vind je hier.

Klik hier voor meer informatie over Aliexpress Anti-Spam-rapporten.

Hier vindt u mogelijke scenario's voor het volgen van bestellingen.

Je kunt de lijst met negatieve woorden downloaden via de link

Instructies - hoe u geld kunt verdienen met het AliExpress-partnerprogramma

Handige tools
Admitad Extension - Webmaster-extensie. Genereert deeplink rechtstreeks op de website van de adverteerder. U kunt de link installeren
Admitad Bot voor Telegram is een bot voor Telegram waarmee u gelieerde links kunt ontvangen en controleren vanaf uw smartphone of een ander apparaat. Installeer Bot

Meer over AliExpress