Kortingscode(s) voor Alibaba

Info over Alibaba

Alibaba logo

De tool voor verloren bestellingen wordt vanaf 20 juli 2020 uitgeschakeld in het Alibaba WW-partnerprogramma.

Vanwege de toegenomen vraag naar medische apparatuur als gevolg van de verspreiding van COVID-19, zal Alibaba WW medische gezichtsmaskers en medische benodigdheden vanaf 23 maart 2020 tijdelijk uitsluiten van het partnerprogramma.

Bestellingen van de volgende categorieën die na 23 maart 2020 zijn aangemaakt, worden niet door de adverteerder betaald:


Veiligheid en bescherming> Persoonlijke beschermingsmiddelen> Maskers en maskers;
Voor gezondheid en geneeskunde> Medische benodigdheden.


Alibaba.com werd gelanceerd in 1999 en is 's werelds grootste online B2B-handelsplatform. De site presenteert tientallen miljoenen goederen, waaronder elektronica, kleding, cosmetica, huishoudelijke chemicaliën en andere goederen. Mensen uit meer dan 200 landen kopen op Alibaba, de waarde van één klant kan oplopen tot $ 200.Alibaba Mission

De missie van Alibaba.com is om zaken doen voor iedereen toegankelijk te maken. Alibaba stelt leveranciers in staat hun producten te presenteren aan kopers van over de hele wereld, en stelt kopers in staat om snel en efficiënt producten en leveranciers van interesse te vinden.Alibaba.com heeft honderden miljoenen producten uit meer dan 40 verschillende categorieën, waaronder elektronica, hardware en kleding.

Alibaba-klanten wonen in 200 landen over de hele wereld en wisselen dagelijks honderdduizenden berichten uit met leveranciers op het platform.Houd er rekening mee dat u alleen deep links voor producten kunt maken. Diepe links die naar productcategorieën en verkopen leiden, leiden naar de hoofdpagina van de site.

In contextuele reclame is het verboden het woord Alibaba en zijn andere varianten te gebruiken in combinatie met andere uitdrukkingen, waaronder onjuiste spelling van het woord. Bijvoorbeeld Allibaba, Alebaba en anderen. Webmasters die de regels overtreden, worden onmiddellijk afgesloten van het partnerprogramma zonder de mogelijkheid om beloningen voor bestellingen te betalen. Zie de lijst met voorbeelden.

Meer over Alibaba